Парапланерная школа и клуб
Поиск Скрыть поиск

Ultravieglā iekare no ADVANCE - STRAPLESS 2

Strapless 2 sauklis – tik daudz, cik nepieciešams, tik maz, cik iespējams.

Citiem vārdiem sakot – supervieglā iekarē atstāts tikai pats minimums. Srapless 2 ir pārsteidzoši komfortabla lidojumā pateicoties ērtiem kāju balstiem un taisnai sēdēšanas pozīcijai, kas novērš mugursomas tendenci gāzt pilotu atmuguriski.

Strapless 2 sver vien nieka 195 gramus. Iekare radīta alpīnistiem, kuriem ļoti svarīgs pēc iespējas mazāks ekipējuma svars un tilpums. Jaunajai Strapless 2 plecu lences ir īpaši vieglas. Iekare sertificēta kopējam pacelšanās svaram līdz 110 kg.


Intuitīva lietošana


Pateicoties vienkāršajam dizainam, Strapless 2 ir ērtra lietošanā. Jaunā dizaina īpaši vieglās plecu lentas būvētas tā, lai iekare būtu perfektā lidošanas pozīcijā jau pirms starta. Paraplāna brīvos galus viegli piesprādzēt pie iekares, izmantojot jauno, vieglo „EASY CONNECT LIGHT” sistēmu.

Praktiska un izcila


Strapless 2 iespējams ļoti viegli salocīt, veicot dažas kustības, kā arī ērtai pārvietošanai komplektā iekļauta vieglā ADVANCE soma, kas atradīs vietu pat vismazākajā mugursomā. Papildus iespējams ultravieglo iekari aprīkot ar ātruma sistēmu – akseleratora cilpu.

Jautājumiem un pasūtījumiem: [email protected]
Informācija no ražotāja mājaslapas šeit.
Lietošanas instrukcija šeit.


Tehniskā informācija

STRAPLESS 2   M
Pilota augums cm 155-190
Krūšu lentas garums cm 42
Iekares svars kg 0.195
Iekares sertifikācija DIN EN 1651, 110kg
Krāsa Spectra / Black
Karabīņu svars kg 0.074
Akseleratora sistēmas svars kg 0.025
Strapless BI 2

Ir pieejama Strapless 2 tandēma pilota versija. STRAPLESS BI 2 ir sertificēta EN sistēmā un ir aprīkota ar rezerves izpletni zem labās kājas balsta. Kopā ar rezerves konteineru un tā rokturi STRAPLESS BI 2 sver tikai 410 gramus. Šī ultravieglā tandēma pilota iekare ir domāta augstākā līmeņa hike and fly lietošanai un nav aprīkota ar aizsargu.




Tehniskā informācija

STRAPLESS BI 2   M
Pilota augums cm 155-190
Krūšu lentas garums cm 42
Iekares svars kg 0.410
Iekares sertifikācija DIN EN 1651, 110kg
Krāsa Spectra / Black
Karabīņu svars kg 0.044

Advance Strapless 2 6
Made by kalichava