Парапланерная школа и клуб
Поиск Скрыть поиск

    Iekare ADVANCE EASINESS 4

    EASINESS 4 - vieglums un ērtums Taviem Lidojumiem. Šo iekari var viegli pārveidot par somu, to izvēršot uz otru pusi.

    Ja esi aktīvs paraplanierists un meklē uzticamu un vieglu risinājumu, kas nodrošina maksimālu komfortu un drošību, EASINESS 4 no ADVANCE ir tieši tas, kas tev vajadzīgs. Šī ir ceturtās paaudzes iekare, kas paredzēta gan pieredzējušiem pilotiem, gan iesācējiem, kuri novērtē funkcionalitāti un minimālismu.

    Galvenās iezīmes:

    1. Super viegls dizains – EASINESS 4 ir ārkārtīgi viegla, sverot tikai 2,1 kg, padarot to ideāli piemērotu pārgājieniem un alpīnismam, kur katrs grams ir svarīgs.

    2. Ātra un vienkārša sagatavošana – izstrādāta, lai ātri un viegli to sagatavotu lidojumam, EASINESS 4 nodrošina, ka vari būt gatavs lidojumam dažu minūšu laikā.

    3.Ērta sēdēšana – Ergonomiska iekares konstrukcija nodrošina maksimālu komfortu gan īsos, gan garos lidojumos, samazinot nogurumu.

    4.Drošība un stabilitāte – Josta aprīkota ar inovatīvu drošības sistēmu, kas nodrošina lielāku stabilitāti lidojuma laikā un aizsardzību pret neparedzētām situācijām.

    5.Modulāra pieeja – EASINESS 4 ir saderīga ar dažādiem piederumiem un var tikt pielāgota atbilstoši pilota vajadzībām, padarot to par universālu izvēli dažādos paraplanierisma apstākļos.

     

    Kam piemērota?

    EASINESS 4 ir ideāli piemērota pilotiem, kuri vēlas vieglu un ērtu iekari, kas neupurē drošību vai funkcionalitāti. Tas ir lielisks risinājums tiem, kas praktizē pārgājienu un lidošanas kombināciju (hike & fly), kā arī piedzīvojumu meklētājiem, kas meklē uzticamu aprīkojumu ekstremāliem apstākļiem.

     

    Kopsavilkums

    Ja vēlies izbaudīt viegluma un komforta kombināciju bez kompromisiem uz drošību, EASINESS 4 no Advance ir produkts, kas sniegs tev pārliecību katrā lidojumā.

    Jautājumiem un pasūtījumiem raksti:
    [email protected] vai WhatsApp


    Iepazīsties ar citām iekarēm mūsu ekipējuma katalogā:
    shop.adrenalins.lv


    Made by kalichava