Парапланерная школа и клуб
Поиск Скрыть поиск

Jaunā SUPAIR Hike and Fly iekare RADICAL 4

Iekare būvēta balstoties uz ierpiekšējā modeļa RADICAL 3 stiprajām īpašībām.

Pateicoties RADICAL 4 komfortam, mazajam svaram un vienkāršībai, tā būs piemērota gan brīvdienu pilotiem, gan arī pieredzējušiem alpīnistiem, kuriem nepieciešams tehniski labs ekipējums, kas īpaši pielāgots kalniem.

Ar putām pildītā muguras daļa un mailāra stiprināti kāju balsti ir piemēroti daudzu stundu lidošanai termāļos, kā arī dinamiskajās plūsmās. 

RADICAL 4 iekare ļauj pievienot speciāli šai iekarei radītu gaisa spilvena sistēmu, kas reizē ir arī reversā mugursoma. Gaisa spilvena sistēmā iebūvēts arī rezerves izlpletņa nodalījums, kas atrodas zem pilota.

Gaisa spilvens izvirzīts nedaudz vairāk uz priekšu iepretim iepriekšējam RADICAL modelim un izvēlēti jauni, izturīgāki materiāli. Sertifikācijas testos apstiprināja, ka šī iekare nodrošina optimālu aizsardzību.

Gaisa spilvena sistēma ir arī reversā mugursoma, kas pielāgota hike and fly, iebūvētas vairākas ērti pieejamas kabatas - enerģijas batoniņu kabata, dzeršanas sistēmas nodalījums, ledus cirtņa turētājs,  un citi.

Ergonomiski veidotās mugursomas siksnas un noņemamā josta ļauj somu nēsāt augstāk, kad tā ir vieglāka un klasiskajā veidā, kad līdzi ņemamais ekipējums ir smagāks.

Mugursomas atšķirīgiem izmēriem ir attiecīgi pielāgota muguras daļa - S izmēram tā ir mazāka, L izmēram lielāka.

Mugursomas izmērs būs piemērots LEAF 2 light paraplāna, rezerves izpletņa un ķiveres bez zoda aizsarga nešanai.

RADICAL 4 pieejama trīs izmēros - S, M, un L. Maksimālais pilota svars ir 120 kg, kas ir par 10 kg vairāk, kā iepriekšējam modelim. 

Lidojumam gatava M izmēra iekare sver 920 gramus, bet kopā ar gaisa spilvena sistēmu - 2190 gramus.

Iekare ir pieejama pastūtīšanai, pirmās piegādes plānotas jau martā. Jāņem vērā, ka iekare un gaisa spilvena sistēma ir atsevišķas daļas un jāpasūta katra atsevišķi.

Jautājumiem un pasūtījumiem: [email protected]

Pieejams arī Adrenalīna internetveikalā:
shop.adrenalins.lv

 


SUPAIR - RADICAL 4 8
Made by kalichava