Парапланерная школа и клуб
Поиск Скрыть поиск

Bastardo del Grappa - 1

..aizvadijām arī pirmo lidojumu dienu. Viss čikiniekā. Visi lielā mērā apmierināti. Jāpiemin, ka Jurģis ir izpelnījies visas uzslavas. Ar pirmo startu jau nolidoja 3 stundas un 40 minūtes..

Čiv riv!

Mūsu ekipāžas ceļojums no Rīgas uz Itāliju ir padevies diezgan piedzīvojumiem bagāts. Jau no paša sākuma ar amartizātoru krakšķēšanu uz bedrītēm, auto demonstrē neapmierinātību par to, ka esam to pārāk piekrāvuši. Plus, Polijā viens ritenis izdomā nolūzt pavisam, kad braucam bānim atbilstošā ātrumā. Izrādās, ka Poļu zemē ir grūti atrast auto servisu, kur meistari parakstītos remontēt amerikāņu auto. Tas mūs aizkavēja uz vienu diennakti.

Visu ceļu mūs pavadīja visai riebīgs laiks. Stiprs vējš un lietus. Taču Alpu otra krastā Itālijā, laikapstākļi krasi mainās. Te ir liels karstums. Bet nu naktis vel pavēsas.

Ierodoties galamērķī, mūsu kempā auto atkal demonstrē savu neapmierinātību un uzvārās radiātors. Galu galā, piedzīvojumi ir ceļotāja pavadonis.

Pirmais ierašanās vakars tika kārtīgi nosvinēts, ēdot gardās picas, dzerot vīnus un alu. Un spēlējot Sabotierus. Spēle izvērtās ārkārtīgi azartiska un jautra līdz vēlai naktij.

Aizvadijām arī pirmo lidojumu dienu. Viss čikiniekā. Visi lielā mērā apmierināti. Jāpiemin, ka Jurģis ir izpelnījies visas uzslavas. Ar pirmo startu jau nolidoja 3 stundas un 40 minūtes.

Par nākamajām lidojamām dienām ziņas jau top...


Bastardo del Grappa, part 1 71
Комментариев: 19
    Made by kalichava