ADRENALĪNS iesaka – jūnijā

    Lidot ar paraplānu kad un kur vien vēlies? Vai tas maz ir iespējams? Izrādās – ir iespējams! Šādi lidojumi iespējami ar paramotoru.

    Ilgi lidojumi ne visai lielā augstumā tepat Latvijā iespējami ne tikai sapņos. Nepieciešams vien paraplāns un paramotors. Šajā mēnesī piedāvājam atskatīties uz ADRENALĪNS pilotu lidojumiem ar paramotoru. Stāstu, foto un video ir tiešam daudz un iespaidīgi, šeit skatāmi daži no tiem:

    Мотоперелет

    /raksts, foto/

    Divu dienu pārlidojums maršrutā Rīga (Rumbula) – Baldone – Sabile – Biksti – Jelgava – Iecava – Baldone - Rīga (Rumbula). Turpini lasīt šeit.

     

    Piecsimtnieks

    /raksts, foto/

    Kad paraplanieristi  ir aplidojuši tuvējo novadu, tad sāk mēroties spēkiem ar tuvākiem un tālākiem kaimiņiem. Tā nu sagadījies, ka Cēsu mafija katru gadu izceļ lielo prīzi Latvijas motoristu vidū. Pagājušajā gadā beidzot uzmetu lūpu un pateicu, ka Baldonieši ir lielāki lidotāji, ... Turpini lasīt šeit.

     

    Flying the Misterious Mist

    /video/

    07.04.2010 pēcpusdienā laikapstākļi sauca izmantot iespēju palidot. Es neizturēju ... Turpini lasīt šeit. Turpini lasīt šeit.

     

    Adrenalīna Karlsoni

    /raksts, foto/

    No rīta, paskatoties caur logu, šausmās konstatēju, ka laiks nav lidojams, pūš vismaz 15 m/s, brāzmains. Tomēr kopā ar Normanu paļāvāmies uz laika prognozi un nolēmām doties palidot. Turpini lasīt šeit.

     

    Karlsonu aktivitātes

    /raksts, foto/

    Jau ilgāku laiku plānoju palidot Dobeles apkārtnē , tomēr, stiprā vēja dēļ plāni arvien atlikās. Vērojot prognozi 1. jūnijs likās piemērots, darbā nevaru nosēdēt, sutoņa, gaidu  vakaru, lai laicīgi notīties no darba, samest mantas un uz Dobeli. Turpini lasīt šeit.

     

    Paramotor Challenge 2013

    /video/

    Video no Paramotor Challenge 2013 Burtnieku posma. Turpini lasīt šeit.

     

    Riga Vision 2013 video

    /video/

    Lūdzu mans īsais stāsts par Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienas svinībām VIRS Rīgas! Turpini lasīt šeit.

     

    "PA KRASTA LĪNIJU" - filma par simtgades lidojumu pāri Latvijas krasta līnijai

    /raksts, video/

    Filmas kadri tapuši laikā no 2018. gada jūlija līdz oktobra sākumam. Taču tā montēta ziemā, apkopojot visus 498 kilometrus garajā lidojuma uzņemtos video materiālus. Lidojumā devās 26 paramotoru piloti no dažādām Latvijas vietām. Turpini lasīt šeit.


    Made by kalichava