ADRENALĪNS iesaka - oktobrī

    Šajā mēnesī esam atlasījuši vairākus piedzīvojumu un informatīvus stāstus par lidošanu Indijā. Oktobris ir īstais laiks, kad lidot Indijā. Šogad tas iespējams, atskatoties uz iepriekš piedzīvoto.

    Paraplānu piloti no visas pasaules iecienījuši lidošanas vietu Bir-Billing, kas atrodas Himalaju kalnos Indijas ziemeļu daļā. Arī Adrenalīns piloti ir devušies uz šo paraplanierisma meku jau daudzus gadus. Lidot tur iespējams dažādi – gan vienkārši lidināties turpat pie starta kalna un pilsētas, gan doties maršrutā pa kalnu grēdām, kas turpat pie līdzenumiem, drosmīgākie piloti var doties dziļajos kalnos, iespējami arī vairāku dienu pārlidojumi ar nakšņošanu ganu namiņos, kas papildina kalnu ainavas.

    ХС в Индии. Раздумья
    /raksts/
    Iesākumam ieskats 2009. Gada brauciena atskaitē no Adrenalīna vecākā instruktora Mišas:
    „25 дней в Индии, причем летать можно было каждый день – погода как по заказу.” Turpini lasīt šeit.

    Eat. Pray. Fly.
    /raksts, foto/
    „...termāļi kā jau kalnos – vari lidot tik cik ilgi vari izturēt.” Turpini lasīt šeit.

    Indija – Bir
    /video/
    „Tad nu šis ir viens neliels ieskats 2012. gada braucienā uz Biru. No visa pa biškam - lidojumi, atpūta, kultūra, piedzīvojumi, izaicinājumi.” Turpini lasīt šeit. 
     
    Байки из Бира 
    /raksts, foto/
    „Man tā bija pirmā nakts, pavadīta spārnā, tāpēc it īpaši interesanta. Sevišķi tas brīdis kad guļot uz muguras virs tevis atsedzās zvaigžņotās debesis. „ Turpini lasīt šeit.

    Бивачные приключения, или уход от реальности
    /raksts, foto/
    „Мы вернулись, вернулись все живы, слегка помяты и, может, с небольшими проблемами со стулом и костями, но вернулись на своих двоих.” Turpini lasīt šeit.

    Indijā
    /raksts, foto/
    "Šodien šeit ir svētki. Svētkus sauc Divalī, bet visi kuriem jautājām nespēja pateikt kāda ir šo svētku nozīme. Likās, ka viņiem ir dziļi vienaldzīgi, kas par svētkiem, galvenais otram novēlēt Happy Divalī." Turpini lasīt šeit.

    Pirmie iespaidi Indijā
    /raksts, video/
    "Paņemam somas un dodamies uz taksi, lai brauktu kalnā. Bet nekur tālāk par takšu laukumu, kas ir tepat pie mājas, mēs netiekam. Izrādās – armijas piezemēšanās precizitātes sacensības un starti slēgti. Atvērs tikai ap vieniem." Turpini lasīt šeit.

    Seriāls INDIJA un INDIJA 2
    /video/
    Lieliska iespēja ieskatīties detalizētā un informatīvā video materiālā par lidošanu Indijā - nokļūšana Bir, dzīvošanas apstākļi, vietas, dienas apskati, ekipējuma apskats, dienas notikumu analīze un daudz kas cits.
    Seriāls INDIJA (Skaties šeit)
    Seriāls INDIJA 2 (Skaties šeit

    Made by kalichava