Jauns D klases paraplāns no NIVIUK - PEAK 5

Pārsniedz jau sasniegto ar jauno Niviuk D klases paraplānu - Peak 5. Iegūsti labāko no saviem maršrutu lidojumiem vai sacensībām ar paraplānu, kurš ļaus vienmēr būt soli priekšā.

Augstākais sniegums

Divu rindu paraplāns, kas radīts prasīgiem pilotiem jaunu rezultātu sasniegšanai.

Bezprecedenta pieejamība

EN D klases paraplāns ar vienmērīgāko un precīzāko vadāmību savā klasē. Pilnīga kontrole visās lidojuma fāzēs.

Maksimāls komforts

Iespēja veikt lielus attālumus, baudot maksimālu komfortu un lidojuma kvalitāti.

 

Pateicoties Niviuk jaunāko inovāciju un tehnoloģiju pielietošanai spārna profila izstrādē un iekšējās struktūras uzbūvē, Peak 5 pārsniedz savu priekšteci ar lidojuma balansu un izmēru. Tādā veidā izdevies iegūt labāku sniegumu un lidošanas ātrumu aktīvos apstākļos.

Spārna profils ir pastiprināts ar nitinola stieplēm, kas saglabā savu oriģinālo formu pat pie ilgstošas lietošanas.

Pateicoties nitinola stieplēm, salīdzinājumā ar citiem paraplānu modeļiem, kuros tiek lietotas neilona stieples, nav nepieciešams pievērst pārāk lielu rūpību, lai perfekti sapakotu paraplānu.

Pateicoties pretestību samazināšanas tehnoloģijai (DRS), ir iegūta asāka un plānāka spārna aizmugurējā mala, kas ievērojami uzlabo spārna kopējo efektivitāti, vadību un sniedz daudz patīkamāku lidojuma pieredzi.

Jaunums Peak sērijas paraplāniem  - palielināts šūnu skaits no 75 uz 85, tādā veidā tiek iegūta stingrāka spārna struktūra un vienmērīgāks iekšējā spiediena sadalījums – spārns ir cietāks, kompaktāks un spārna virsma – gludāka.

Jaunajam Peak 5 ir vienkāršoti, ergonomiski brīvie gali ar papildus rokturiem, kas ļauj efektīvi stūrēt ar aizmugurējām rindām, nodrošinot precīzu vadību pie maksimālā ātruma.

Vairāk informācija ražotāja mājaslapā, šeit.
Produkta prezentācija šeit.


NIVIUK - PEAK 5 14
Made by kalichava