Bastardo del Grappa - 2

..startējot kalnos tikai otro dienu nolidoja ilgāk un brīžiem pat augstāk par pārējiem, kopā 2:20. Bet Marijas piezemēšanās bij vispār nepārspējama un pilnīgi patstāvīga.

Nu jau ir aizritējušas vēl pāris dienas.

Auto:

Kā jau minēju, iestūrējot kempā, mūsu ekipāžas spītīgais auto uzvārijās. Uzmeklējām kādu servisu, kurā strādā amerikānis Lerijs. Sarunājām ka viņš pats piebrauks uz kempu un apstīsies auto. Galu galā, šobrīd mūsu amerikāņu auto ir nodots servisā amerikāņa gādīgajās rokās. Un uz startiem dodamies ar citu ekipāžu automobīļiem.

Laiks:

Laiciņš te ir karsts, pat cepinošs. Vakar vakarā gan uznāca negais. Debesis noklājās ar biezu melnu mākoni, no kura ik pa brīdim izšāvās trekni zibeņu šķēpi ar sekojošām bargām ducināšanām. Tikām arī pamērcēti kārtīgā lietusgāzē.

Lidojumi:

Vakar aizritēja otrā lidojumu diena. Pilotu gaisā bij ļoti daudz, kā rezultātā sāka veidoties nelieli sastrēgumi satiksmē. Un dažš labs arī pakonfliktēja gaisā ar citiem pilotiem ar dažām skarbām vārdu apmaiņām. Vakardienas varoņu titulus izpelnijās mūsu daiļā dzimuma pārstāves. Diāna startējot kalnos tikai otro dienu nolidoja ilgāk un brīžiem pat augstāk par pārējiem, kopā 2:20. Bet Marijas piezemēšanās bij vispār nepārspējama un pilnīgi patstāvīga. Protams arī Jurģis turpina savu uzņemto progresu un piezemējās pats pēdējais, kad gaisā nebij vairs palicis neviens paraplanierists.

Šodiena:

Šorīt debesīs peld diezgan dīvaini un draudīgi mākoņi visos iespējamos virzienos un vējš ir diezgan pastiprs un brāzmains. Gaisā nerādās neviens pilots. Pēc nelielas apspriešanās tiek pieņemts lēmums doties ekskursijā uz skaistajām Itālijas pilsētām. Es gan nolemju palikt kempā. Kad visi jau ir devušies prom, un nav sasaucami rācijā, debesīs sāk parādīties daži drosmīgākie lidoņi. Un es sāku nojaust, ka laižam gar degunu pašu labāko lidojamo laiku, jo dažš labs pilots jau skrūvējas tik augstu termālī, ka grūti vairs saskatāms. Gandrīzvai jāņem somu plecos un jāiet kājām augšā kalnā un jālido. Galugalā draugos sazinājos ar Rikardo un viņš atnāca ciemos uz kempu. Vakars aizritēja dzerot vīnu un pļāpājot.

 


Bastardo del Grappa, part 2 67
Pēteris lidinās
Komentāri: 11
    Made by kalichava