Universāla vienkāršība - AXESS 5 no ADVANCE

Plaši pazīstamās iekares sērija AXESS jau piektajā paaudzē. Tā nāk ar jaunu un modernu izskatu, pateicoties pilnīgi jauna auduma izmantošanai.

ADVANCE ir pamatlicējs paraplanierisma ekipējuma ražošanā ar 30 gadu pieredzi. Katra nianse ekipējumā ir izstrādata ar Šveices precizitāti, priekšgalā paturot pilotu nepieciešamības un vēlmes. Šīs īpašības jūtamas katrā jaunā produktā - augstākā kvalitāte gan ekipējumā, gan klientu apkalpošanā.

Visaptveroša drošība


AXESS 5 turpina jau iepriekšējos modeļos pierādīto drošības līmeni ar SAS-TEC drošības elementiem sānos un muguras daļā, kas pasargā muguras un iegurņa daļu no triecieniem. Šie aizsargelementi iebūvēti iekarē, bet tos iespējams izņemt, ja radīsies tāda nepieciešamība.

Iekare aprīkota ar šūnveida polipropilēna sēžas dēli iepriekš izmantotā karbona dēļa vietā, tādā veidā nodrošinot pievilcīgāku cenu un paplašinot mērķauditoriju.

Gaisa - paralona hibrīda aizsargs

Šī inovatīvā tehnoloģia apvieno ierastā gaisa spilvena vieglumu un kompaktas sapakošanas priekšrocību ar paralona aizsarga īpašībām - tas ir vienmēr gatavs darbam, tiklīdz izņemts no somas tas ieņem īsto formu pirms lidojums ir sācies, pateicoties paralona iekšējam rāmim. 


Ērta iesēšanās

Iekares dizains būvēts tā, lai īpaši viegli būtu pāriet no startēšanas pozīcijas lidošanas pozīcijā sēdus. Tāpat arī īsi pirms nosēšanās pietiek vien iztaisnot ķermeni vertikālā pozīcijā un ir pavisam viegli izšļūkt no tās, lai droši piezemētos uz kājām. Šī ir papildus drošība, jo nav nepieciešams atlaist bremžu rokturus tuvu zemei, lai iesēstos iekarē vai izšķļūktu no tās.


AXESS 5 ir zemes treniņiem piemērota

Ērtiem treniņiem pa zemi vai aktīvai lidošanai dinamiskajās plūsmās ar biežu piezemēšanos, iekarē iebūvētas speciālas, elastīgas lentas, kuras notur kāju lences ērtā pozīcijā. Tās viegli pievienot un ērti noglabāt speciālā nodalījumā iekares sānos, kad tās vairs nav nepieciešamas.

Pārdomāta komplektācija

AXESS 5 komplektācijā ietilpst karbona akseleratora pedālis, kas jau uzstādīts iekarei, tas aprīkots ar Ronstan gultņiem, nodrošinot ļoti vieglu akseleratora pedāļa lietošanu. 

Papildus iespējams iekari aprīkot ar kājas balstu, kas iekļaujas iekares sertifikācijā. Kāju balsts aprīkots ar akseleratora spriegotāju.


AXESS 5 pieejamās krāsas



ADVANCE AXESS 5 5
Made by kalichava