Jauna iekare no NOVA - ITUS

Pilnībā pielāgojama un viegla reversā iekare, aprīkota ar gaisa spilvenu un SAS-TEC aizsargu, kā arī iespējams atvienot mugursomu, tādā veidā iegūstot pavisam vieglu iekari ikdienas lidojumiem.

Precīzi pielāgojama

Kā jau vispusīgam rīkam pieklājas, ITUS radīs pielietojumu iekvienā situācijā – lidošanas pārgājieniem, lidojumiem dinamikā piemājas kalnā, dodoties nopietnos maršruta lidojumos, kā arī ceļojot uz dažādām lidošanas vietām visā pasaulē. Ikdienas mērķu īstenošanai, šī iekare aprīkota ar vairākiem gudriem risinājumiem, piemēram, komplektā esošo mugursomu ir viegli pilnībā atvienot no iekares, iegūstot ļoti vieglu iekari, kas tāpat ir ērta lidojumā un izcili viegla darbojoties uz zemes. Jāpiebilst, ka drīzumā būs pieejami dažādi mugursomas izmēri, dodot iespēju precīzi pielāgot tās izmēru katra piedzīvojuma prasībām, neņemot līdzi vairāk, kā nepieciešams. Iekares svars S izmēram ir vien 3,4 kg.

Izcilība ik uz soļa

Iekares drošības SAS-TEC aizsargs sniedz pasīvo drošību lidojumā, kā arī perfekti pielāgots mugursomas vajadzībām, nodrošinot smaguma vienmērīgu sadalījumu pa visu muguru, līdzīgi kā tas ir pārgājienu mugursomām. Pat pilnībā piekrauta mugursoma stāvēs ērti uz muguras. Arī gurnu josta ir ergonomiski pielāgota, ļaujot atslogot plecus. Dzēriena sistēma, pārgājiena nūjas un citas svarīgas lietas vienmēr ir pa rokai atbilstošās kabatās. Komforts jūtams arī lidojumā – izturīgs šūnveida sēžas dēlis, elpojošs polsterējums mugurai un pietiekami daudz kabatu instrumentiem, cimdiem un musli batoniņam rokas stiepiena attālumā.

Dizaina nianses

Izstrādes laikā iekare tika pakļauta gan simulatora, gan reālās vides testiem un rezultāts ir pārsteidzošs – pat daudzkārt pakojot un izpakojot iekari, gaisa spilvens pilnībā piepildās ar gaisu pirms pacelšanās. Šis sasniegums iespējams, pateicoties trīskameru gaisa spilvenam, kam formu nodrošina jaunākās tehnoloģijas Nitinola stieples un polikarbonāta plāksne. Abi šie materiāli vienmēr atgriežas savā pozīcijā, tai pat laikā ļaujot tos kompakti sapakot. Krāsu kodējums iekares sprādzēm un karabīnēm ļauj vienmēr būt drošam par pareizu iekares lietošanu. SAS-TEC muguras aizsargs nodrošina labu muguras aizsardzību.

Izstrādes procesā pielāgots arī rezerves izpleņa nodalījums – rasts risinājums, kas nodrošina iespēju veiksmīgi izvilkt izpletni nepieciešamajā brīdī pie dažādām slodzēm. Izstrādāts šai iekarei atbilstošs rezerves konverts.

Viegla apkope

Ikviens pārgājienu cienītājs reiz nonāk situācijā, kad nepieciešams ekipējumu tīrīt. Pateicoties ITUS iekares iespējai pilnībā atdalīt mugursomu no lidošanas iekares, to tīrīt ir pavisam vienkārši un droši. Ar rāvējslēdzēja palīdzību noņemot mugursomas daļu nost, to viegli var mazgāt siltā ziepjūdenī, neriskējot samērcēt rezerves izpletni, jo tas paliek kopā ar iekari. Tomēr mugursomas daļu nav paredzēts mazgāt veļas mašīnā, kā arī žāvēt veļas žāvētājā.

Tehniskā informācija

 

 

S

M

L

Pilota augums

cm

<165

165-180

>180

Reversās iekares svars*

kg

3,4

3,7

3,9

Iekares svars**

kg

2,4

2,7

2,9

Mugursomas svars

g

690

690

730

Pārvalka svars

g

45

45

45

SAS-TEC aizsarga svars

g

280

280

280

Mugursomas tilpums

l

77

77

87

Sertifikācija (EN/LTF)

 

PH 288.2019 (EN & LTF)

Maksimālais pacelšanās svars

 

120 kg (EN & LTF)

* Iekare, iekļaujot mugursomu, SAS-TEC protector,  karbona akseleratoru, NOVA Foras karabīnes
** Iekare, iekļaujot pārvalku un NOVA Foras karabīnes

 

Piemērota gan lieliem, gan maziem pilotiem

Pieejams dazādos izmēros – S, M, un L. Drīz būs pieejami arī dažādi mugursomas izmēri.

SAS-TEC un gaisa spilvena protektors

Krāsu sistēma iekares sprādzēm un karabīnēm

Pielāgots rezerves izpletņa konverts

Izturīgs materiāls

 

Jautājumiem un pasūtījumiem: [email protected]

Produkta prezentācija

Informācija no ražotāja mājaslapas


NOVA - ITUS 13
Made by kalichava