Felicità del Grappa - 4 - VIDEO

Paspēlējāmies vakara "pienā"...

Ciao!

Auto:

Nu beidzot mūsu auto ir kārtībā. Lerijs pasūtija un nomainīja jaunu radiātoru. Tā kā esam atkal zirgā un uz startiem transportējamies ar savu auto.

Laiks:

Pēdējās naktis ir diezgan vēsas. Un tiek apsprieztas versijas, kā sasildīties, piem: elektrisko plītiņu ieslēgt un likt zem guļammaisa, kā arī citas jautras idejas. Dienas ir salīdzinoši mākoņainas, bet lidojamas.

Lidojumi:

Pateicoties melnajai mākoņu segai un stiprajam sānvējam, man radās beidzot iespēja palidot brīvāk. Stiprais vējš izveidoja spēcīgu dinamiku. Par cik tas pūta no sāna, tad nācās ielīzt gravā un gar bīstamo klinti skaisti un ātri mani liftēja uz augšu. No dažu metru tuvuma tā klints izskatijās varen iespaidīga un arī diezgan draudīga. Ātri vien pacēlos vairākus simtus metru virs starta un devos meklēt citas celtspējīgas vietas. Ar axeli pārlaidu gravai pāri uz blakus kalnu cerībā atrast ko labu, bet neka celtspējīga neatradu un devos atpakaļ uz lendinga pusi. Pa ceļam izbaudot arī lietu. Secināju, ka brillēm noderētu vējstikla tīrītāji.

Lendingi:

Nu jau piloti ir kļuvuši prasmīgāki un drošāki. Ka mana klātbūtne lendingā vairs nav vajadzīga. Tad nu viens izdomā veikt piespiedu piezemēšanos virsotnē. Otrs nesadala plašo lendingu ar citu pilotu. Trešais cenšas saraut 2 m žoga dzeloņdrātis. Ceturtais piezemējas rezerves lendingā. Tomēr visi tiek galā ar savām situācijām. Un gūst labu pieredzi, pamazām kļūstot patstāvīgāki.

Pica:

Vakar vakarā, ieraugot komentāros Dzinčas bildi ar lielo picu. Tas dikti uzsita apetīti. Aizgāju uz picēriju un oficiantēm saku, ka man vaig ļoti lielu picu. Viņas pasauca īpašnieku un tas mani ieveda virtuvē. Straujā itāļu mēlē apspriedās ar pavāriem. Un tad pieveda mani pie krāsns. Un rāda, ka var uzcept tik lielu cik var dabūt iekšā caur krāsns lūku. Konstatējot, ka tie ir aptuveni 60 cm, saku ka man der, un ja var tad kautvai lai uzloka maliņas, bet uztaisa cik vien iespējams lielu. Un pavārs uzreiz ķērās gatavot manu picu. Kad tā bij gatava, tad stiepu uz kempu. Kaimiņu vācieši ierauga un sauc pie sava galdiņa!  Galu galā pica tika notiesāta un pat ļoti garda! Pamēģiniet pārsist manu izmēru!!! J


"Adrenalins" kalnu skola Itālija 2011 - Serpentine road
Comments: 6
    Made by kalichava