Atskats par Gada Balli 2020

Balle šogad norisinājās 2. janvārī Zoom konferenču platformā. Un par spīti tam, ka šajā reizē visi nevarējām tikties klātienē, pasākums tik un tā izdevās ļoti jautrs!

Zoom ballē kopumā piedalījās 30 dalībnieki - gan ilggadējie piloti, gan jaunie 2020. gada piloti un arī studenti.
Balles oficiālajā daļā prezentācijā atskatījāmies uz aizgājušā gada pasākumiem un sasniegumiem. 

Liels gandarījums, ka 2020. gads mums bijis ļoti produktīvs un pērn esam izskolojuši raženu skaitu jauno pilotu dažādās kategorijās: 15 jaunos pilotus, 2 tandēmpilotus un 1 motopilotu. Statistika arī vēsta, ka mūsu vinčas 2020. gadā vinčojušas 2382 reizes.

Lai 2021. gadā palielinātu kluba pilotu lidojumu skaitu, pasākumā dalībniekus iepazīstinājām ar jauninājumu - iespēju pilotiem apgūt vinčošanas prasmes - tās kluba pilotiem pavērs iespēju vinčot vienam otru un doties lidot tur, kur paši vēlas. Oficiālajā daļā arī apskatījām sacensību un pasākumu plānu 2021. gadam. Pasākuma dalībniekus ar uzrunu sveica Latvijas paraplanierisma federācijas prezidents.

Ierasto tradīciju, kurā savās zināšanās un veiklībā jaunie piloti sacenšas pret jau pieredzējušajiem lidotājiem, attālinātajā formātā organizējām elektroniskās viktorīnas veidā. Ierasti šajā sacensībā pārāki izrādās jaunie piloti. Šī reize nebija izņēmums.

Pasākuma turpinājumā jaunie piloti dalījās savos stāstos par to, kāda ir bijusi viņu vasara, mācoties lidot ar paraplānu.
Neskatoties uz to, ka šīs svinības norisinājās attālināti, jaunie piloti bija parūpējušies par ļoti vērtīgu un praktisku dāvanu klubam - 5 atpūtas krēsliem, kas ir obligātā ekipējuma sastāvdaļa, pavadot laiku Latvijas lidlaukos. Milzīgs paldies jums - visi kopā arī tos lietosim!

Jauno pilotu sveikšanas kulminācijā kopīgi izšāvām konfeti:

Krēslus jau prakstiski esam iemēģinājuši  lidojuma dienā Rumbulā 10. janvārī:


Laba vēlējumus un praktiskus paraplanierisma padomus jaunajiem pilotiem sniedza pieredzējušie piloti. 

Tālāk sekoja balles izklaidējošā daļa, kurā spēlējām mēmo šovu, kas, kā izrādās, Zoom platformai ir ļoti piemērota un ļoti jautra aktivitāte. Pēc mēmā šova apdāvinājām viens otru, iegriežot virtuālo laimes ratu.

Pēc apdāvinašanas maratona izspēlējām vērtīgākās lozes - ADRENALĪNS dāvanu kartes 100 eur, 60 eur un 40 eur vērtībā ekipējuma iegādei no ADRENALĪNS.

Pasākumā noslēgumā dziedājām karaoke, kur savas muzikālās prasmes visiem demonstrēja 5 piloti. Kā izrādās - mākam ne tikai labi lidot, bet arī esam labi dziedātāji! Savstarpējā balsojumā noteicām labāko muzikālā priekšnesuma autoru, kas balvā par dalību saņēma lidošanai paredzētus cimdus.

Paldies visiem par piedalīšanos šajā ADRENALĪNS gada noslēguma pasākumā! Prieks, ka, lai arī attālināti, kopā varējām svinēt un forši pavadīt laiku!


Jauno pilotu 2020 dāvana klubam! Paldies Jums! :) 16
Made by kalichava