ADRENALĪNS iesaka – martā

Marts ir īpašs mēnesis - kluba ADRENALĪNS 20 gadu jubilejas mēnesis! :)

Sākot ar šodienu, reizi mēnesī gada garumā publicēsim rakstu sērijas, kuras ADRENALĪNS komanda iesaka izlasīt. 
Pirmie iespaidi atmiņā paliek uz ilgu laiku – tāpat ir ar pirmajiem iespaidiem lidojumos ar paraplānu.

Ielūkojoties rakstu krājumā, šomēnes iesakām izlasīt trīs pilotu un tandēma pasažiera stāstus par pirmajiem iespaidiem lidojumos:

Mans 1. lidojums (Zane)

/Raksts/
Kad es otro reizi ierados lidlaukā uz mācībām, Pēcis prognozēja: „Tu lidosi.”  Turpini lasīt šeit.  

 

Первый полёт (Ekaterina)

/Raksts/
Привычный маршрут на велике по весенней слякоти Штиротава-Румбула, и первая при встрече фраза Миши: "Ну, что? Готова?". Turpini lasīt šeit.  

 

Prāts vai neprāts? (Inese) 

/Raksts, video/
Sestdiena. Ierados lidlaukā, kad jau liela daļa pilotu bija aizgājuši maršrutā (lidojums tālumā jeb t.s. cross country). Daži, nekur tālu netiekot, atgriezās pavisam drīz starta vietā, citi – nākamo stundu laikā. Kā parasti, kā nu kurš: ar auto, autobusu vai kājām. Turpini lasīt šeit.  

 

Ai bailes, bailes... (tandēma pasažiera stāsts) 

/Raksts, video/
Un pats pirmais teikums skan sekojoši: „Lai cilvēks varētu labi justies, tam jābūt brīvam!”. Mūsu ģimenes stāsts sākas ar to, ka mans brālis arī ir cilvēks. :) Un šim cilvēkam š.g. 20.augustā apritēja, kā viņš pats saka – „kvartiņš”. Turpini lasīt šeit.



Nevari sagaidīt nākamo stāstu sēriju? Nebēdā! Mājaslapas sadaļā JAUNUMI ir izveidota apakšgrupa STĀSTI, kur ērtā veidā atrodami kluba mājas lapā esošie lidojumu, piedzīvojumu, sacensību un dažādi citi stāsti. Stāsti ir gan lasāmā, gan foto, gan video formātos.


Comments: 2
    Made by kalichava