ADRENALĪNS iesaka - maijā

    Pavasaris Latvijā saistās ar izteikti lielisku iespēju veikt ilgus un tālus lidojumus ar paraplānu.

    Šajā mēnesī esam atlasījuši pilotu stāstus par maršruta lidojumiem. To ir daudz, par kādiem no tiem pieejami stāsti un pieredze gan vieglāk lasāmā un brīvā gaisotnē, gan arī analizējoši un izglītojoši raksti, kur smelties pieredzi saviem sasniegumiem.

    Lidojums

    /raksts/

    "Saņemta priecīga īsziņa, rīt būšot augsta bāze, vai Tu būtu jauns vai vecs – Tevi gaidīs Jēkabpils." Turpini lasīt šeit.

     

    Облака

    /raksts/

    "Безжалостное перелистывание календаря, с каждым днем все ближе и ближе приближает нас к осени. Дни летят, а погоды все нет... Но посмотрев прогноз в конце прошлой недели, было понятно, что именно эти выходные и будут "проводами лета" Turpini lasīt šeit.

    Ilgais ceļš kāpās

    /raksts/

    "Salieku modinātājus, lai 9:00 jau izbrauktu no Rīgas, bet gluži, kā bērnībā, pirms klases ekskursijām nenāca miegs, tā arī tagad, pirms XC dienas miegs kā pazudis. Likumsakarīgi, no rīta aizguļos." Turpini lasīt šeit.

    XC stāsts par manu 83 km maršrutu

    /raksts, video/

    „Devos uz Rēzekni, lai mazliet palidotu tās apkārtnē. Tikai jau vēlā pēcpusdienā, nosēžoties pēc 83 km maršrutlidojuma, sapratu, ka uz Rēzekni braucu nesagatavojies lidojumam.” Turpini lasīt šeit.

    Kā izdevās nolidot savu pirmo 100+ km XC

    /raksts, video/

    "Jāsāk ar to, ka man bija grūti izdomāt, kā sākt šo rakstu, jo katrs lēmums un darbība lidojumā izriet no iepriekšējās pieredzes un secinājumiem, kas, savukārt, izriet no vēl iepriekšējiem utt." Turpini lasīt šeit.

     

    Stāsts par manu nejaušo rekordlidojumu ...... iespējams, ka nosapņotu

    /raksts, foto, video/

    "šajā stāstā lasīto nekādā gadījumā nedrīkst uztvert nopietni kā patiesību, jo daudz kas tika nosapņots, pie tam šo nosapņoto stāstu mēģināšu Jums izstāstīt pēc pagājuša pusgada." 1.SĒRIJA  2.SĒRIJA  3.SĒRIJA  4.SĒRIJA

    118 km

    /raksts, foto/

    "Piektdienas vakarā mājās pārrados pavisam vēlu, uzliku lādēties rāciju, kas bija palikusi iekarē ieslēgta, – baterija pilnīgi tukša. Spārns ātrajā somā, tas gan bija jāsapako kompaktāk jau vakarā, jo auto nav visai daudz vietas trim pilotiem un četriem ekipējumiem." Turpini lasīt šeit.





    Made by kalichava