ADRENALĪNS iesaka - augustā

    Jautrais kauss jeb Fun Cup sacensības norisinās katru gadu, parasti augusta pirmajā nedēļas nogalē un ir nozīmīga Latvijas paraplanierisma sezonas sastāvdaļa.

    Vai zināji, ka Latvijas kausa maršrutlidojumos ar paraplānu „Fun Cup" aizsākumi meklējami 2008. gadā?
    Šajās sacensībās godalgotās vietas iespējams iegūt arī jaunajiem, mazāk pieredzējušajiem pilotiem, vai tiem, kuri vienkārši vēlas labi pavadīt laiku. Lidošana ir svarīga kausa sastāvdaļa, tomēr iespējams iegūt papildus punktus, pildot dažādus, jautrus uzdevumus, kas nav saistīti ar lidošanu.

    Par to, kā ir gājis iepriekšējo gadu sacensībās aicinām ieskatīties īsos rakstos un fotogrāfijās!

    Foto ieskats 2010. gada sacensībās, kā arī uzvarētāju trijnieks. Kurš gan šoreiz ir pirmajā vietā? Turpini lasīt šeit.
    4. Fun Cup programma bija visai plaša - skatītājiem bija iespēja vērot lidtērpa lidojumu. Kā tieši tas notika, turpini lasīt šeit.
    2012. gada sacensībās bija interesanti uzdevumi un iespaidīga nakts programma, kas redzama foto galerijā. Īss ieskats, kāpēc notiek Fun Cup, kādi bija pilotu rezultāti un kurš ieguva pirmo vietu - turpini lasīt šeit.
    Sacensību spraigumā gadās arī ko pazaudēt. Tā pēc 2012. gada mačiem, meklējot brilles, attopas arī citi mantu zaudētāji. Interesantas pilotu sarunas raksta komentāru sadaļā. Turpini lasīt šeit.
    Lidot termāļos ar paraplānu ir lielisks piedzīvojums, citāds piedzīvojums sākas, kad jānokļust atpakaļ starta vietā. Par to 2013. gada sacensību īsstāstā un foto galerijā. Turpini lasīt šeit.
    Aicinājumā uz sacensībām 2014. gadā lasāmas pilotu diskusijas par sieviešu ieskaiti. Vai tāda tika izveidota, turpini lasīt šeit.
    Jaunā pilota stāsts par iespaidiem 2015. gada sacensībās. Skatāmas vairākas galerijas no dažādiem fotogrāfiem, kā arī tieši komentāri. Turpini lasīt šeit.
    Ja sacensībās vējš ir uz stipro pusi, tad sacensties var arī zemes darbos jeb groundhandlingā, vēlams komandās. 2017. gada sacensībās šī aktivitāte iemūžināta iespaidīgās fotogrāfijās. Turpini lasīt šeit.

    Made by kalichava