NOVA MENTOR 5 - lidojums pāri robežām (VIDEO)

Augstāks sniegumu, precīza vadība un pārliecināta sajūta gaisā: MENTOR 5 ir loģisks vadošā paraplāna savā klasē progress.

Tā augstā veiktspēja ir droši izmantojama progresējošiem pilotiem. MENTOR 5 pārsniedz robežas.

ETALONS. Daudzus gadus MENTOR ir noteicis standartus attiecībā uz XC-starpposma spārniem. Tas apvieno iespaidīgu veiktspēju ar augstu pasīvo drošību, kas veicina jūs pārsniegt savas robežas. Izmantojot stiprības analīzi un plūsmas simulācijas optimizāciju, mums ir izdevies paaugstinātu MENTOR 5 jaunas veikspējas līmenī.

RELAKSĒJOŠS SPORTISKUMS. MENTOR 5 rāda ievērojamu veiktspējas pieaugumu, salīdzinot ar tā priekšteci. Nedaudz samazinātais paraplāna kruīza ātrums rada mazāku grimšanu lidojumā, kā arī komfortablu spiedienu bremžu auklās, kamēr maksimālais ātrums joprojām paliek nemainīgi augsts. Paraplāna vadība izceļas ar savu atsaucību un precizitāti. Tas ļauj spārnam vienkārši atrast termāļa centru un izmantot katru augšupejošo plūsmu.

VIENKĀRŠI INTUITĪVS. Pilotam vajadzētu koncentrēties uz to, kas dod prieku - lidošanu! Gudra materiālu kombinācija ir padarījusi spārnu vieglāku, vadāmāku, kā arī izturīgāku. Pie svarīgākajiem punktiem var minēt, ka MENTOR 5 ir aprīkots ar aizsargapvalka stropēm. Tā rezultātā stropes būtībā sakārto sevi pašas. Startēšana ir vienkārša. Un lidojumā MENTOR 5 palīdz jums atrast pareizo ceļu!


"Es ar MENTOR 5 nolidoju 240 km vienādmalu trīsstūri ar vidējo ātrumu 30 km/h. Neticami! Tas ir labākais MENTOR kāds jebkad ir radīts. Es mīlu šo spārnu!"
Rinaldo Vuerich
NOVA komandas pilots pēc testa lidojumiem Kenijā


Sīkāka informācija atrodama NOVA mājas lapā.
Pasūtīšanai un informācijai sazinies ar Dzintaru, zvanot vai rakstot uz [email protected]
NOVA MENTOR 5 - NOVA Paragliders - nova.eu
Made by kalichava