Nāc lidot! Apmācību sezona 2010 sākusies!

Šogad aktīvās skolas nodarbības vakaros sākam jau aprīlī un tās ilgs līdz septembra beigām. Kad ārā labs laiks, darba-dienu vakaros un arī pa dienu, ja tiek piloti, būsim Rumbulā un lidosim. Ja gaidīj

Šogad aktīvās skolas nodarbības vakaros sākam jau aprīlī un tās ilgs līdz septembra beigām. Kad ārā lidojams laiks, darba-dienu vakaros un arī pa dienu, ja tiek piloti, būsim Rumbulā un lidosim. Ja gaidīji piemērotu brīdi, lai sāktu lidot, tad tas ir pienācis!!!

Aprīlī kopā ar nodarbībām uz lauka sāksies arī lekciju cikls telpās. Viss par un ap lidošanu ar paraplāniem. Tai skaitā meteoroloģija paraplānu pilotiem un mums saitošie gaisa telpas noteikumi. Lekciju dienas un laikus izziņosim nedaudz vēlāk.

Piesakies SKOLAS daļā, aizpildot mazu anketu vai zvani pa tiešo instruktoriem. Mihails 29119899, Krišjānis 29339713.

Saule jau silda un iestājas īsts pavasaris. Svaigā gaisā un kustībā pavadīts laiks un prieks par lidojumiem garantēts. Lai sāktu lidot, galvenais nosacījums ir vēlēšanās būt gaisā. Uz skolas laiku viss nepieciešamais ekipējums nodrošināts. Atliek saģērbties brīvā apģērbā un doties uz Rumbulu.

Sīkāk lasi SKOLAS sadaļā.

PS. Lidojam mēs visu gadu! Arī skola notiek visu gadu. Uzsākt mācības var jebkurā sezonā. Protams vasaras sezonā ir ērtāk un patīkamāk lidot. Šoziem ar sniegotajiem lidojumiem kursus uzsāka un pabeidza Rihards un Jānis. Teicami. Prieks par lidojumu silda :) Zemāk galerija ar ziemas lidojumu bildēm.


Ziemas lidojumi Rumbula 45
Komentāri: 16
    Made by kalichava