Mājās tik drīz mūs negaidiet..

Laikam ir pienācis laiks atklāt kā mums iet un kā ir mainījušās lietas dzīvojot Indijā. Ne velti šī vieta ir pazīstama kā atklāsmes vieta un tad nu katrs no mums ir piedzīvojis savu atklāsmi. Laikm bē

Dārgie draugi, radi.

 

 

Miša sākumā matus grieza tikai mums, bet kad vietējie taksisti ieraudzīja mūsu frizūras, Mišas liktenis bija izlemts.. tagad Miša ir pieejams tikai pēc pieraksta un jāpierakstās 3 nedēļas uz priekšu. Starpcitu, viņš arī masē.

Ar Jāni sanāca interesanti. Vietējie te audzē kartupeļus, bet tolkam neko no tiem nemāk uztaisīt. Tad kādu dienu Jānis uzprasījās uz virtuvi un sacepa kartupeļu pankūkas. Viss ciems smuki smaržoja un visi vietējie ir burtiski kā nohipnotizēti uz pankūkam. Lieki piebilst, ka nu jau ir atvērta sava virtuve un viss notiek.

Arnis vispār mūs pārsteidza. Viens lidotājs pamanījās uzplēst savu paraplānu un Arnis ar savu laipno sirdi apsolījās to salabot. Tagad Arnis ir ļoti pieprasīts paraplānu sašuvējs utt. un nu jau visas Indijas piloti pat nebīstas no 2 dienu ilgām ceļa grūtībām, lai liktu savus paraplānus zem Arņa adatas. Brīvā brīdī Arnis uzšuj arī kaut ko priekš mums.

Ar Aigaru vispār ir kosmoss. Pārāk dziļu viņam iekšā ir tā andele ar lupatām utt. Viņš jau ir paspējis sadibināt kontaktus ar piegādātājiem, vietējiem un pat atvēris savu veikalu. Un ziniet – vietējie pat stāv rindās, lai nopirktu paši savu saražoto preci. Aigaram vnk sanāk.

A Ļoha bauda ielas dzīvi.. ne gluži burtiski. Nospēris ideju par gāzes degli un pannu, Ļoha nu ražo gardākos burgerus visa ielejā. Šobrīd apsveram domu šo biznesa modeli attīstīt un tirgot franšīzes, pat no Deli lielie šeihi izrāda interesi un nākotne solās būt gaiša.

Klāvs dikti vēlejas kļūt par vietejo šeihu (kruto), bet ta arī neatradās neviens, kas iemācītu viņam uzsiet turbānu tā nu nācās sakopot Amsterdamā iegūto vērtīgo pieredzi herbālajās lietās un āre-če vietējā aptieciņa gatava. Grūtā brīdī pie Klāva vienmēr atrodas kāda smērīte, tabletīte, gramiņš utt. Klāvs glābj dvēseles.

Ja viss būs labi, martā dabūsim vietējās pases un varēsim jūs aicināt ciemos. Tā vien liekas, ka viss ciems drīz būs mūsu. Miša nopietni apsver domu pārcelt visu skolu uz šejieni.. tā kā šīs izmaiņas skar arī jūs. Nobeigumā viens lūgums – atsūtiet mums dažus rupjmaizes kukulīšus un 1 kasti Tērvetes alus.. vakar izlēmām, ka alkohola biznesā iekšā nelīdīsim.. tos ļergas dzērājus pie labas mantas būs grūti pieradināt. Varbūt nākamgad!

Sveicieni!

 

 


Incredible India.. 6
Komentāri: 5
    Made by kalichava