Latvijas Karlsons 2010

24.-26.09.2010 tiek organizēts Latvijas Čempionāts Paramotoriem 2010.

UPDATED!

Sīkāk sk. -> www.karlsoniem.lv

24.-26.09.2010 kluba "Adrenalīns" benzīna un 2.5% eļļas maisījuma tehniskais pulciņš, sadarbībā ar mums draudzīgo viesumājas LASO saimnieku Arti Treikmani kā arī Cēsu avio telpas guru Ati Garklāvu organizē Latvijas Čempionātu Paramotoriem.


 24.septembrī, Cēsīs pulcēsies visi tie Latvijas Karlsoni, kas vēlas aizrautīgi pavadot nedēļas nogali, noskaidrot ātrākos, precīzākos, mērķtiecīgākos vai vienkārši draudzīgākos un jautrākos pilotus savā starpā. Sacensības domātas, lai kopīgi izbaudītu lidošanas prieku, dalītos ar pieredzi, kā arī lai mācītos ko jaunu šajā mums visiem tik ļoti tīkamajā sportā. Šogad šīs sacensības tiek organizētas kā Latvijas iekšējais čempionāts, ar domu ka nākošgad Lietuvā notiks 2.Baltijas Atklātais Paramotoru Čempionāts, savukārt jau 2012.gadā čempionāta organizētāji būsim mēs paši. Šī ir mūsu iespēja, lai sagatavotos pienācīgi gan uzņemt viesus, gan arī pašiem turpmāk aktīvāk piedalīties vismaz Baltijas sacensībās.

 Lūdzu visi, kas vēlās, var, tiek piedalieties šajā sacensībās! Arī tie, kas vienkārši vēlas labi pavadīt nedēļas nogali, padomājiet par iespēju pieteikties palīdzēt šī pasākuma veiksmīgai norisei ar savu līdzdalību kā tiesnešiem vai vienkārši brīvprātīgajiem dažādu darbiņu veikšanai, jo bez Jums būs grūti. Ļoti gaidīšu Jūsu pieteikumus, ieteikumus u.c. lai kopā varam izbaudīt vēl vienu enerģisku nedēļas nogali šajā gadā!

 Nedēļas laikā tiks publicēts sacensību nolikums, uzdevumu apraksti u.c. Šo datumu rezervējiet jau šodien!

Tiekamies!

Robcix
2949viens456
roberts.onkelis[at]gmail.com
vai šeit pat mājas lapā uz PM.


Komentāri: 21
    Made by kalichava