Ātrākais Latvijas Karlsons 2015.

Visi aicināti 11-12.jūlijā piedalīties vai apmeklēt Cēsīs Latvijas Paramotoru Slaloma Čempionātu!

2015.gada 11. un 12. jūlijā Cēsīs notiks paramotoru slaloma čempionāts "Ātrākais Latvijas Karlsons 2015". Tiks veikti slaloma uzdevumi ap piloniem, sacensības notiks pēc pēdējos gados sevi labi pierādījušās sistēmas, kad priekšsacīkstēs tiek izspēlēti vismaz 10 uzdevumi un pēc to rezultāta tālāk uz izslēgšanas kārtām kvalificējas šajos 10 lidojumos visstabilāk nostartējušie, kas pēc tam ar katru nākošo kārtu "tiek griezti nost" līdz kamēr finālā sacenšās 2 palikušie.

Oficiālo uzdevumu katalogu var apskatīt šeit: 2015.gada Pasaules Slaloma Čempionāta katalogs
No šī kataloga tiks likti uzdevumi atbilstoši tiesnešu veiktajai izlozei pirms katras kārtas.

No organizatoru puses būs nodrošināta raita sacensību norise ar nepieciešamo pilonu loģistiku starp uzdevumiem, laiku ņemšana uzdevumā un rezultātu apkopošana. Tiek organizēta sacensību filmēšana ar AirDog (www.airdog.com), būs atbalsts no RedBull un Raiskumiešu alus.

Precīzs pasākuma plāns ar startu laikiem tiks izziņots īsi pirms sacensībām atbilstoši plānotajiem laikapstākļiem. Tomēr iespēju robežās lūdzam plānot, ka pirmie starti var būt arī Sestdien, 11.jūlijā agri no rīta, ja to prasīs laika prognoze.

Ja nepieciešams organizēt naktsmājas, lūdzam domāt par teltīm, kemperiem vai sazināties ar Cēsu starpkontinentālās aviobāzes dispečeru Arčiju ;-)

Dalības maksa pilotam: 10 EUR

Laipni gaidīti, tiekamies Cēsīs!
Org.kom.: Atis, Inese, Valters, Roberts, Kristīne.

P.S. Jautājumi un atbildes tad zemāk komentāros!
Komentāri: 15
    Made by kalichava