Jaunumi Paraplanierisma Sportā

    Ir svarīgas ziņas, ko vēlamies pastāstīt mūsu pilotiem.

    1. Kā jau solījām sezonas noslēguma pasākumā, šosezon Adrenalīnam būs 2 vinčas. Klubā ieviešam jaunu spēcīgu aktīvo vinču, kuru ņemsim līdzi izbraukumos iz Krustpili un Pienavu. Trose vairs neplīsīs un jauda pietiks lai vilktu varākus paraplānus vienlaicīgi:

    -----------

    2. Klubs domā par to kā samazināt izmaksas saviem pilotiem. Tādēļ no 1.maija būs iespēja vinčoties par īpaši zemām cenām Rumbulā un Krustpilī darba dienās.  Adrenalīns jau apmācīja un pieņēma komandā pirmo jaunās vinčas asistentu. Turklāt pilotam nav vajadzīga atkabe, rezerve un sarežģīta lidošanas elektronika, kas ļauj ekonomēt uz ekipējum arēķina:

     -------------------------------

    3. Pēc Trakai precizitātes un Fun Cup XC sacensību pieredzes, mums klubā būs sporta masieris. Vasīlijs pievienosies mums izbraukumos uz sacensībām un atsevišķās kluba dienās kad īpaši aktīvi gatavosimies kādām sacensībām. Vasīlijs ir pieredzējis speciālists savā sfērā. Savu karjeru sāka obligātā militārā dienesta uzņemšanas komisijā, savlaik bija ilggadējs Jelgavas cukurfabrikas strādnieku lodes grūšanas komandas sporta ārts un pēdējos gados aizrāvies ar adatu terapiju. Efektivitātes labad Vasīlijs klubā uzņemsies arī ārsta komisijas funkciju, jo no 2012. gada Latvijā katru gadu vajadzēs uzrādīt LPF atjaunotu ārstu izziņu par to vai var nodardoties ar paraplanierismu:

     

    -----------------------------------------

    4. Ir iznācis jauns un aktuāls ikmēneša žurnāls par seksu, lidošanu un dzeršanu "PARAPENTHOUSE". Pirmais numurs iznāca šī gada martā un jau pirmā mēneša laikā ieguvis daudzus atbalstītājus. Žurnāls ir angļu valodā:

     --------------------------------------

    5. Ir iznācis jaunais budžeta paramotors. Beidzot nav jāšķiras no lielas naudas summas, lai kļūtu par paramotora pilotu. Pirmā paramotoru krava ieradīdsies jau aprīļa vidū. Iepazīšanās cena 199Ls. Nenokavē savu paramotoru.

    Ekoloģiski tīrs rāmis, vienārša konstrukcija, mūsdienīgs dizains, viegls, ērts un stilīgs. Tās ir galvenās vadlīnijas, kas raksturo šo Sibīrijā ražoto "Fox 50 Rebel". Adrenalīns iegva ekskluzīvas tiesības izplatīt "fokšus" Latvijā. Sikāka informācija un tehniskie parametri tiks ievietoti Ekipējuma sadaļā.

     

     ---------------------------------

    6. Un visbeidzot! Valsts Vides, Ģeoloģijas un Meteoroloģisas Centrs pa visu Latvijas teritoriju 15 x 15km kvadrantos uzstādīs klātienē novērojamās meteo stacijas (KNMS). Šīs stacijas dos momentālus rādījumus par esošo mikroklimatu. Dažas no šīm stacijām, mums par laimi, izvietos Kurzemes Baltijas jūras piekrastē (piemēram: starp Zaķiem un Ulmali) un viena ļoti tuvu Skrīveriem. Šīs stacijas dos nozīmīgu ieguldījumu ne tikai bioloģijā un ģeogrāfijā fenoloģiskajos pētījumos, bet dos reālā laika meteoroloģisko informāciju par mums svarīgajām lidošanas vietām. Atliks tikai novērot staciju un fakstiskais stāvoklis būs zināms:

     -------------------------

    Adrenalīns ziņu dienests


    Made by kalichava