Gaisa telpas aizliegumi Rumbulā

Bildē var apskatīt, kur drīkst un kur NEDRĪKST lidot.

Cienījamās pilotes un godātie piloti!
1. Novērtēsim doto iespēju lidot Rumbulā un nelidosim Rumbulā virs auto plačiem, smago automašīnu stāvvietām zemāk par 300m. Jeb tur drīkst lidot 300m - 450m augstumā.
2. Kā arī novērtēsim iespēju izmantot "tālā gala" izpļauto pļavu, kas ir PRIVĀTĪPAŠUMS un kur saimnieks pats saviem spēkiem un līdzekļiem izpļauj to pļavu, lai tā būtu sakopta un ko attiecīgi varam izmantot, lai tur varētu trenēties ar paraplāniem, ērti startēt ar viņču un jo īpaši ērti startēt ar paramotoriem.
3. Saimnieks var arī mums aizliegt tur uzturēties, tāpēc novērtēsim šo iespēju un dāvanu. No mums tiek prasīts - abas izpļautās pļavas nepiemēslot jeb ideālā gadījumā savākt, ja redzam kādu atkritumu.
4. NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NELIDOT TUVUMĀ TURPAT ESOŠAJAI SMAGO AUTOMAŠĪNU STĀVVIETAI (Bildē atzīmēts ar SARKANU). Tālākais, ko tur drīkst lidot ir līdz lielajiem krūmiem Maskavas ielas pļavas pusē. Saimnieks tur atrodas regulāri un vakar jau zvanīja minūtes laikā, kad neinformēts paramotorists tur lidoja zemā augstumā.
5. Kā arī tur ir videonovērošana, kur tiek uzmanīta liela daļa pļavas no atkritumu un būvgružu pašizgāzējiem, dragreisistiem-cūkmeņiem utt.
6. Tāpēc cienīsim saimnieka prasības un novērtēsim šo iespēju izmantot šo lielisko un izpļauto pļavu, un kopīgiem spēkiem to uzturēsim kārtībā un lidosim atļautajā teritorijā.
7. Tuvākajā laikā būs ar maisiem jāizķemmē pļava, kas no ziemas tur ir samērā piemēslota. Tas būs bonus mums un saimnieka labvēlība pret paraplanieristiem kopumā. Tāpēc, kas gatavs vēl pirms Lielās Talkas palīzēt izķemmēt pļavu, tad raksiet komentāru zemāk.

Ar cieņu,
Jūsu "Adrenalīns"
Komentāri: 5
    Made by kalichava