BOPC 2011

Visi tiek aicināti 11.08-15.08.2011 uz Biržiem (Lietuvā), kur notiks Atklātais Baltijas Čempionāts ar Paramotoriem 2011.

                                                                                                      

 

 Visiem nostartēt varošajiem un garā možajiem moto pilotiem!

 
 

   

   Vai Tu jau esi reģistrējies Atvērtajam Baltijas Čempionātam ar Paramotoriem, kas notiks no 11-15.augustam Lietuvas pilsētas Birži lidlaukā?

Ja nē, tad dodies uz www.bopc.eu ,izlasi visu pieejamo informāciju, piereģistrējies un dodies mierīgi uz garāžu pulēt propelleru un jaukt brīnuma degmaisījumu.

Ņem vērā, ka 2012.gadā Baltijas Čempionātu rīkosim mēs savās mājās, tādēļ jāizmanto katra iespēja iegūt pieredzi šāda līmeņa sacensībās! Neskatoties uz itin nopietno sacensību formātu, visi piloti vienmēr dzīvo kopā kā viena ģimene un sacensību laikā ne uz brīdi nav garlaicīgi. Tādēļ noteikti ir vērts braukt, ja arī varbūt šobrīd nav īsti pārliecības par savām spējām sportiskajā frontē. Piedzīvojumu gars un atvērts pozitīvisms tāpat spēs sagādāt daudz patīkamu mirkļu kopā.

Sacensību vietā jāierodas vēlākais 11.augustā līdz 10:00, tiks nodrošināta dzīvošana komfortablos apstākļos, Latvijas pilotiem jau ir rezervēta atsevišķa mītne. Lūdzu precizējiet arī man, ja plānojiet doties uz BOPC, lai varam visi kopā saplānot savus transportu un citus resursus!

Lūdzu ierakstiet komentos, tie kas domā braukt vai arī zvaniet man ar jautājumiem!

 

                  


Baltic Open Paramotoring Championship
Komentāri: 7
    Made by kalichava