ATBALSTAM SAVĒJOS!

Mēs visi, kas lido ar paraplānu, esam “Bars”! - pārfrāzējot Bahu, “psihi, kas brauc ar paraplānu”, kā teica SWH dīdžejs! Mēs esam! Un gribētos ticēt, ka esam par savējiem!

Vairāk vai mazāk, bet ikviens ir lietas kursā par mūsu pilotu piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem pēdējā izbraukumā šogad augustā Itālijā... Un tieši tāpēc aicinām ikvienu atbalstīt savējos! Vladimiram kājas trauma ir bijusi gana veiksmīga, cik nu lūzums vispār var būt veiksmīgs! Toties Andrim Itālijā aizsākās un joprojām Latvijā nedienas turpinās  – atkal un atkal slimnīca, joprojām darba nespēja, par lidošanu uz ilgu laiku var pat nedomāt!
 
Atskatoties uz notikumiem Itālijā, jāsecina, ka traumas saistītas lielākoties ar pieredzes trūkumu nosēšanās plānošanā ierobežotā teritorijā. Tieši tāpēc  - Aicinām ikvienu pilotu ar savu līdzdalību atbalstīt savējos! Tuvākajā laikā (atkarībā no laika apstākļiem) Adrenalīns mājas lapā tiks izziņots datums un laiks sacensību nosēšanās uz precizitāti norisei “Adrenalīns BUMS – ATBALSTAM SAVĒJOS!”. Sacensību noteikumi nemainīgi. Dalības maksa – mainīga! Šīs sacensības tiek organizētas ar mērķi iespēju robežās atbalstīt Andri viņa ilgstošajā un ne tik veiksmīgajā atveseļošanās procesā, tāpēc sacensībām tiks noteikta obligātais dalības maksas minimus - 15 LVL un visa saņemtā nauda tiks nodota Andrim, lai kaut nedaudz viņu atbalstītu laikā, kad tas visvairāk ir nepieciešams. Arī balvu fonds šoreiz mazliet citāds – uzvarētāji būs visi, kas atradīs laiku, lai piedalītos: (a) lieku reizi patrenēties nosēšanos ierobežotā teritorijā, (b) atbalstīt savējos, (c) pabūt vienkārši kopā. Dalības maksas sacensībās augšējā latiņa – neierobežota - ja nu kādam rosība ļauj ko vairāk par obligāto dalības maksas minimumu, laipni lūgti!
 
Sekojiet līdzi informācijai Adrenalīns mājas lapā!
 
Būsim aktīvi sacensību “Adrenalīns BUMS – ATBALSTAM SAVĒJOS!” dalībnieki!
 
Būsim par savējiem!

Komentāri: 29
    Made by kalichava