ADVANCE SIGMA 10 - Episks XC

SIGMA 10 atjaunina stāstu par leģendāro SIGMA sēriju.

Malu attiecība 6,16 un 66 šūnas liek šo spārnu augstās XC klases EN C vidū. Jaunais ADVANCE flagmanis apvieno izcilu veiktspēju ar sportisku dinamiku un lielisku izskatu. Labākais sākums priekš episkiem maršrutlidojumu varoņdarbiem.



JAUNS SPORTISKUMS
Aprīļa beigas ir laiks, kad SIGMA 10 iznāk tirgū. Jaunais maršrutlidojumu spārns ir rezultāts lielam un nogurdinošam attīstības procesa darbam. Jauna tehniskā vide ļāva izveidot SIGMA 10 pilnībā brīvu no tā iepriekšējā modeļa, un ir panākts vēl 11% mazāk stropju metru kā iepriekš, kas nozīmē mazāku pretestību. Veiktspējas pieaugums ir prātam neaptverams. Jaunais profils ir labi sabalansēts ar izcilu stabilitāti, kas sekmē relaksējošu lidojumu, veicot garas distances. SIGMA 10 dzīvīgā vadība ļauj pilotam sajust spārna sportiskumu. Tīrs lidojuma prieks ir garantēts.


MĀKSLAS IEZĪMES
3D dimantveidošana (3D Diamond Shaping) ievieš pilnīgi jaunu tehnoloģisko iezīmi. Jauna pieeja 3D veidošanā ļāva mums uzlabot šuvju gludumu un labāk pārvaldīt auduma krokošanos pie šuvju malām, lai radītu vēl gludāku spārna virsmu - un labāku sniegumu. Paraplāna iekšējo spriegumu svara izlīdzinošās diagonāļu daļas perfekti izdala to pa spārna iekšpusi un mazās ribas veicina vienmērīgi gludu aizmugurējo malu. SIGMA 10, izmērs 25 sver tikai 4,9 kg.



OPTIMĀLĀ SVARA APAKŠVIENĪBAS
Šis ADVANCE sportsters tagad nāk piecos izmēros, lai sniegtu precīzāku izvēles iespēju, kas atbilstu pilota lidojuma svaram. Kuru izmēru man vajadzētu izvēlēties? Jaunie viens otru pārklājošie svara diapazoni radīti, lai novērstu šo neērto jautājumu vairumam pilotu. Vairums lido dažādās vietās ar dažādiem laikapstākļiem - katra pilota prasības atšķiras. Viens otru pārklājošie svara diapazoni nodrošinās vislabāko paraplāna izmēra izvēli, lai tas atbilstu pilota lidojuma svaram un izvēlētajiem apstākļiem.



GLĪTS UN ELEGANTS
Pēdējais, bet ne mazāk svarīgais, SIGMA 10 pievērš uzmanību ar atšķirīgu estētiku un eleganci. Kopā ar auduma ražotāju Porcher Sport, ADVANCE ir izstrādājis jaunu Spektra Zaļu "Spectra Green" krāsu. Šī svaigi zaļā krāsa ir ekskluzīvi priekš ADVANCE un tiks ieviesta uz SIGMA 10. Kopumā ir četras modernas krāsu shēmas, no kurām izvēlēties.

Pasūtīšanai un informācijai sazinies ar Dzintaru, zvanot vai rakstot uz [email protected]
SIGMA 10 - Epic XC
Komentāri: 3
    Made by kalichava