Lielā talka 2018 (BILDES+VIDEO)

Diena izdevās ļoti ražīga!

Iztīrājām abas lidlauka starta vietas, pareizāk sakot, visas trīs, jo "tālajā galā" var nostartēt no skrejceļa vienas vai otras puses. No pašvaldības zemes izvācām visas riepas. Kopā sanāca 3 milzīgie konteineri - galerijā var redzēt. Tālo galu izskrējām cauri un iztīrījām līdz pat Daugavai. Paldies Audi entuziastu klubam "AudiLatvija faniem", jo viņi sarunāja riepu konteinerus, kā arī iztīrīja nozīmīgu daļu skrejceļa.
Milzīgs paldies pilotiem, kuri bija ieradušies uz talku! Paldies studentam Rihardam, pilotiem Mārtiņam, Raulam, Vilnim, Gatim un protams, mūsu Prezidentam ar lielo burtu - Normundam! :)

P.S. Students Rihards bija studentu gaidīšanas listē uz lidošanas apmācībām, lai tās sāktu, kad atbrīvosies brīva vieta kursos. Par Riharda izrādīto darba sparu, čaklumu un milzīgo respekta izrādīšanu, piedaloties paraplanierisma vietu sakopšanā, tika nolemts, ka tiks darīts viss iespējamais, lai viņš varētu sākt apmācības tūlīt! Un viņš tika pārcelts no gaidīšanas listes uz primāro grupu un pirmdien jau sāks apmācības! Visu cieņu, Rihardam! Paldies Tev! Tik entuziastiski cilvēki ir gaidīti paraplanierismā un ļoti augstu vērtēti!
Lielā talka 2018 27
Talka 2018
Komentāri: 1
    Made by kalichava