Leģendārā sacensību “X-Alps” iekare

Paraplānu ražotājs ADVANCE laidis klajā iekari - WEIGHTLESS, kas radīta grūtākajām sacensībām – Alpu kalnu šķērsošanai jeb X-Alps.

Galvenās rakstura iezīmes – īpaši viegls dizains un maksimāli aerodinamiska forma. Tagad pieejama ikvienam pilotam!

Jau zināms, ka X-Alps sacensību atlēti distanci drīkst mērot lidojot, skrienot vai ejot kājām,  tāpēc šiem atlētiem nepieciešams īpaši viegls ekipējums.

ADVANCE radītā iekare izceļas ar īpašu vieglumu un komfortu lidojumā. Tā būs piemērota ikdienas maršruta lidojumos,  garākos, vairākdienu pārlidojumos, kā arī nopietnās sacensībās. Aerodinamiskā iekare ne vien izceļas ar lidojuma kvalitāti, bet arī ar askētisko un dinamisko izskatu. Pirmās piegādes plānotas jau aprīlī.

 

Ar sacensību dvēseli

WEIGHTLESS ir nākamās paaudzes iekare, kas balstīta uz 2021.gada sacensību ekipējuma. Tās radīšanā ieguldīta pieredze, kuru ADVANCE ieguvis, piedaloties deviņās X-Alps sezonās, piecās no kurām tika gūta uzvara. Liela daļa no izmantotajiem materiāliem pārņemta tieši no sacensību atlētu iekarēm. Pilota sēdeklis, iekšējās konstrukcijas un lentu sistēma WEIGHTLESS ir identiska X-Alps atlētu iekarē.

Īpaši viegla

WEIGHTLESS sver vien 1,9 kg (S izmērs) un neskatoties uz to, sniedz augstu komfortu garos maršruta lidojumos. Pateicoties rūpīgai materiālu izvēlei un pastiprinošiem elementiem konstrukcijā, iekare ir izturīga un saglabā savu formu. WEIGHTLESS ir sertificēta svaram līdz 120 kg, kas ir izņēmums šīs klases iekarēm.

Pilnā komplektācijā

WEIGHTLESS nav kompromisu drošībā un komfortā. Rezerves izpletnis ir iebūvēts iekarē un pasīvais aizsargs neprasa īpašu uzmanību, jo nav nepieciešams to uzpildīt ar gaisu pirms katra lidojuma. WEIGHTLESS ir viegli pieregulēt nepieciešamajā pozīcijā un tā ir aprīkota ar ģeniālu instrumentu paneli.

 

Tehnoloģija un funkcijas




Izcila aerodinamika


Teicamu aerodinamisko kvalitāti nodrošina iekares aizmugurēja daļa, kas, caur īpašām atverēm, lidojuma laikā uzpildās ar gaisu un saglabā savu formu bez krunkām.

Iebūvēta rezerve

WEIGHTLESS rezerves izpletnis ir iebūvēts iekarē un stiprinās pie plecu lencēm. Šādā tiek atvieglota darbošanās ar iekari un samazināta iespēja rezervi uzstādīt nepareizi.

Maināms kokons

Nepārprotami WEIGHTLESS atbilst visiem ADVANCE kvalitātes standartiem. Iekares kokona daļa ir maināma, lai to pēc iespējas labāk piemērotu pilota izmēriem. Tas, savukārt, nodrošina arī iekares ilgu mūžu, jo kokona daļa ir maināma pēc nepieciešamības. Kokons aprīkots ar īpaši vieglu jaunākās paaudzes karbona kājas balstu.

Īpaši viegls instrumentu panelis

WEIGHTLESS instrumentu panelis ir ļoti praktisks, viegli atvienojams no iekares, tas aprīkots ar aizveramu nodalījumu, kur ir arī atsevišķa kabata baterijai. Instrumenta paneļa izmēri 13x20 cm.


Tehniskā informācija

WEIGHTLESS

 

S

M

L

Pilota augums

cm

155-172

165-183

178-200

Krūšu lentas platums

cm

40-48

40-48

40-48

Iekares svars

kg

no  1.9

no 1.98

no 2.04

Slodzes pārbaude

 

EN 1651 / LTF 91/09 / 120kg

EN 1651 / LTF 91/09 / 120kg

EN 1651 / LTF 91/09 / 120kg

Sertifikāts

 

EN / LTF

EN / LTF

EN / LTF




Jautājumiem un pasūtījumiem: [email protected]

Pieejams arī Adrenalīna internetveikalā:
shop.adrenalins.lv


ADVANCE - WEIGHTLESS 7
Made by kalichava