Jaunums no Advance - Epsilon 9

    Epsilon sērijas paraplāni nodrošina aizraujošus piedzīvojumus un ilgi paliekošas labas izjūtas pēc lidojuma izsalkušajiem, nodrošinot gadiem ilgu lidojumu pieredzi.

    Jaunais Epsilon pārsteidz ar augstāku veiktspēju, precīzu vadību un mierīgu lidojumu turbulentā gaisā. Īpaši svarīgi pieminēt, ka dizaineru komandai izdevies sasniegt šos mērķus bez kompromisiem uz pasīvās drošības rēķina.

    EPSILON 9 PREZENTĀCIJA

    Viegli saprotams visos aspektos

    Sākot jau ar spārna izmēra izvēli, stropju kārtošanu startā, piesprādzēšanos, ausīm un akseleratoru – vienkāršs un intuitīvs, tāds ir jaunais Epsilon 9.

    Salīdzinājumā ar Epsilon 8:



    Tehnoloģiskie jaunumi

    Iekļauts visai plašs jauno tehnoloģiju klāsts: miniribas padara aizmugurējo malu gludu, zemas gaisa pretestības stabilizatori samazina pretestību radošos virpuļus. Dizaineru komanda pievērsa daudz laiku miniribu izstrādē – ne tikai optimizējot kopējo svaru, bet arī šuves ir iešūtas no iekšpuses! Tādā veidā augšējās un apakšējās aizmugurējās malas šuves vairs nav pakļautas akmeņu, koku un citu objektu iedarbībai.

    Kā pirmajam no Advance paraplānu modeļiem, Epsilon 9 ir iebūvēts visu šūnu apvienojošs kanāls putekļu un gružu automātiskai izvadīšanai no paraplāna. Atverot spārna galos iestrādātās izplūdes, putekļi un citi gruži lidojuma laikā izbirst āra. Pirms lidojuma atliek vien atvērt velkro atveres un izvilkt auduma izvades kanālu. Pārējais notiks automātiski.

    5 izmēri - vēl vieglāk izvēlēties piemērotāko

    Izvēlēties mazāku vai lielāku izmēru? Šāds jautājums vairs nav aktuāls, izvēloties Epsilon 9. Plūstoši pārejot no viena izmēra nākamajā pavisam viegli izvēlēties kādu no pieciem izmēriem.



    Tehniskā informācija:




    Made by kalichava