Iepazīsties – jaunais Kidrock no U-TURN

    Ejam spēlēties!

    Ir pienācis laiks – pilotu bērniem vairs nebūs garlaicīgi, nost ar videospēļu konsolēm – ar Kidrock viss ir pa īstam. U-Turn piedāvā mini spārnu jaunākajai pilotu paaudzei. Aizrautīgiem pilotiem nu ir iespēja iepazīstināt savas atvases ar profesionālu lidaparādu drošā veidā. Zemes treniņu spārns paver neskaitāmas iespējas rotaļām, tas aizraus katru ambiciozu jauno pilotu, kas arvien vēlas līdzināties pieaugušo piemēram. Par pamatu ņemot Emotion 3, Kidrock ir 12 kvadrātmetru spārns būvēts īpaši bērnu vajadzībām.

    Rotaļājoties bērni mācās visai ātri. Bet bieži pietrūkst atbilstošs ekipējums, lai spertu pirmos soļus lidojumu virzienā. Izmantojot nepiemērota izmēra ekipējumu, mazie censoņas var nokļūt nepatīkamās situācijās, tāpēc tika radīts šis mācību spārns, kas speciāli pielāgots viegla pilota vajadzībām. Pieredze rāda, ka bērni ātri iemīl šo jauno rotaļlietu, no kuras tos nav tik viegli atraut. Pilnībā funkcionējošais mācību spārns būs gana intresants arī mammai un tētim laminārā gaisā vai arī pie stiprāka vēja.

    Spārna uzbūvē izmantotas tās pašas tehnoloģijas, kuras raksturīgas mūsdienu paraplāniem – priekšējās malas 3D formas un aizmugurējās malas stabilitātei izmantotas miniribas. Ņemot vērā šī spārna galveno izmantošanas veidu, izvēlēts izturīgs materiāls Dokdo 30 un Dokdo 20.

    Kidrock paredzēts svara diapozonā no 35 līdz 80 kg, šobrīd pieejamā krāsu shēma – „uguns un ledus”.


    Tehniskā informācija

    Ieteicamais svars 35-50 kg
    Paplašinātais svars 35-80
    Spārna laukums 12 m2
    Projecētais laukums 9,92 m2
    Spārna vēziens 7,74 m
    Projecētais spārna vēziens 5,93
    Malu attiecība 5
    Projecētā malu attiecība 3,55
    Ātrums 35-40 km/h
    Maksimālais ātrums 45-52 km/h
    Spārna augstums 4,80 m
    Šūnu skaits 36
    Spārna svars 2,4 kg
    Kopējais stropju garums 164,6 m
    Akselerators / trimmeri jā / nē
    Sertifikācija  nav

    Made by kalichava