Izjūti vēja brīvību ar jauno VENTUS

    NOVA laidusi klajā modernu visaptverošu iekari jautriem lidojumiem ar vairākiem labi pārdomātiem sīkumiem un sagalbājot augstu pasīvās drošības līmeni.

    DETALIZĒTA INFORMĀCIJA NO RAŽOTĀJA
    Drošība pirmajā vietā

    Ventus iekarē izmantotais putu aizsargs aizņem īpaši maz vietas sapakotā veidā (ap 18-20 cm, izmērs M), nosedz muguras lejasdaļu un aizsargā pilotu tiklīdz iekare ir uzvilkta mugurā. Neskatoties uz saspiešanas spēju, protektors nezaudē triecienu apsorbēšanas īpašības pat pēc daudzu gadu lietošanas. Muguras augšdaļas aizsardzībai iekare aprīkota ar vācu firmas SAS-TEC aizsargu. Trieciena gadījumā tas izdala slodzi pa lielāku laukumu tādā veidā pasargājot no triecieniem pret cietiem objektiem, mazinot nopietnu muguras traumu iespējamību.

    Iekare aprīkota ar ergonomiski optimizētu rezerves konteinteru, kas ir testēts dažādos mešanas virzienos un pie lielām pārslodzēm. Sertifikācijas standarti paredz pārbaudīt tikai spēku, kāds nepieciešams rezerves konteinera izvilkšanai no iekares, pārbaudīt rezerves izmešanu daudzos virzienos un pie pārslodzēm nav prasīts.

      

    Asprātīgi sīkumi lielākam komfortam

    Uzglabāšanas nodalījumā ir speciāla vieta dzeršanas sistēmai un plecu siksna aprīkota ar speciālu vietu dzeršanas caurulītei. Tas nozīmē, ka pilotam ilgu lidojumu laikā vienmēr ērti pieejams ūdens. Rāvējslēdzējs ar automātisku bloļēšanu nodrošina, ka nodalījums nevar nejauši atvērties lidojuma lakā pat, ja tas nav pilnībā aizvērts pirms lidojuma. Standarta komplektā ietilpstošo rācijas kabatu var piestiprināt plecu siksnai divās pozīcijās. Otra kabata arī aprīkota ar rāvējslēdzēju, pietiks vietas mobilajam, foto kamerai, aptieciņai un daudz kam citam.

      

    Intuitīva darbībā

    Pārdomāti komponenti padara šo iekari vienkāršu iesācejiem, kā arī aizraus jau pieredzējušus pilotus. Krāsu kodi pie karabīnēm, kas jau izmantoti PRION un IBEX paraplānu brīvajos galos, atkārtota arī VENTUS iekarē. Galvenā karabīne labajā pusē ir zaļa un kreisajā pusē sarkana. Sēžas leņķis, plecu siksnas un krūšu siksna ir regulējamas lidojuma laikā ne tikai uz zemes!

    Baudījums lidojumā

    Karabīņu augstums tika optimizēts, lai visi VENTUS izmēri būtu patīkami un stabili lidojumā. Pateicoties šūnveida sēdekļa plāksnei un pārdomātai iekares ģeometrijai, tā ļoti labi reaģē uz svara pārnesi un nodrošina tiešu atgriezenisko saiti pat dinamisku manevru laikā. Turklāt Vācu firmas SAS-TEC aizsargs nodrošina izcilu muguras atbalstu. Mīkstais atzveltnis, kas izgatavots no Air Mesh, kombinācijā ar centrālo ventilācijas kanālu, nodrošina izcilu komfortu. Ar VENTUS garie lidojumi ir viegli un ērti.


    Made by kalichava