Atskats no gada noslēguma balles 2018

Šogad gada ballē dreskods bija "ES MĪLU LIDOT AR PARAPLĀNU!", kas bija jāpauž ar T-kreklu vai džemperi! Piloti godam bija sagatavoši ļoti interesantus un pārdomātus T-kreklus un pilotes pat kleitas!

Pasākuma gaitā tika izrunāts 2018. gada notikušās sacensības un braucieni, kā arī apskatījām plānotos notikumus 2019. gadā. Normunds pastāstīja par Indijā piedzīvoto un Armands par projektu "Pa krasta līniju". Abas lekcijas bija ļoti interesantas un izglītojošas. Miša mums sagatavoja savu super gardo plovu, ko piloti ēda un slavēja! Vārds tika dots arī LPF pārstāvjiem, kas izstāstīja aktualitātes uz 2019. gadu, kas skars visus paraplanieristus. LPF aktualitātes detalizēti tiks prezentētas februārī 2019, LPF pasākumā Cēsīs. Lidošanas eksāmenu nokārtojušie studenti kļuva par pilotiem, svinīgi saņemot pilota licences! Pēc licenču saņemšanas notika stafete, kur sacentās jaunie piloti un "vecie" piloti! Stafete izvērtās par ļoti aizraujošu un jautru sacensību, kur uz ātrumu pilotiem bija jāuzvelk iekare, ķivere, tās korekti aiztaisot, tad jāskrien tālāk pie krēsla, kur jāatbild uz kādu paraplanierisma eksāmena jautājumu un tad jāuztaisa selfijs. Selfiji zemāk galerijā! :) Kā jau pēc kārtīga XC lidojuma, kad visi piloti secīgi bija izpildījuši uzdevumu, tad bija jāizdzer auksts aliņš! :) Ļoti iepriecināja, ka vecie piloti atbildēja uz visiem eksāmena jautājumiem pareizi (par jaunajiem nebija šaubu)! Uz alus dzeršanas un nedaudz ātrākas iekares aiztaisīšanas rēķina, "vecie" piloti vinnēja stafeti! Apsveicam!

Jaunie piloti klubam uzdāvināja ļoti gardu torti, kas kusa mutē pati un bija ar ikonisko ADRENALĪNS logo virsū. Torte tika notiesāta zibenīgi un piloti pat prasīja pēc papildus tortes gabaliņa! Jaunie piloti bija ļoti centušies un sagatavoja aizkustinošu un dažbrīd nenormāli smieklīgu (rēcīgu) video (skatīt zemāk)! :D
Milzīgs Jums paldies - mēs lepojamies ar Jūsu sasniegumiem un tiekamies lidojumos!


ADRENALĪNS GADA BALLE 2018 104
Selfiji no stafetes gada ballē 2018 :) 14
Kluba Adrenalīns 2018. gada Izlaiduma Studentu Video
Comments: 4
    Made by kalichava