Парапланерная школа и клуб
Поиск Скрыть поиск

IOTA 2 - efektīva veiktspēja

Kuras ir divas vissvarīgākās kilometru mednieku sastāvdaļas 2018. gada sezonai?

Efektīva veiktspēja visos laikapstākļos, kā arī viegla pilotēšana! To nodrošinās jaunā IOTA 2, kas iznāks šī gada beigās. Tagad IOTA 2 būs piecos izmēros ar saplūstošiem svara diapazoniem.

 

Līdzsvarota jauda

IOTA 2 ar 59 šūnām un malu attiecību 5,6 nodrošinās maksimāli efektīvu plānējumu un termāļu apstrādi. SIGMA 10 efektīvās tehnoloģijas ir izmantotas IOTA 2 uzbūvē, bet ievērojot EN B paraplānu sertifikācijas drošības prasības.

Mini-Ribas, C-Stieples spārna profilā, mazāk stropju atbalsta punktu, mazāk pašu stropju un mazāk šķelto diagonāļu, kas sniedz labāku planējumu. Augsto tehnoloģiju paraplāns IOTA 2 ir ārkārtīgi stabils “nelīdzenā” gaisā un ar labu veiktspēju stiprākos vējos.



Saplūstošie svara diapazoni

IOTA 2 tika izstrādāts piecos izmēros ar saplūstošiem svara diapazoniem 10-15 kg attālumā. Katram ķermeņa svaram vienmērīga pāreja paraplāna izmēros IOTA 2 nodrošinās lielisku planējumu visos lidojuma apstākļos.
Pirmo reizi IOTA 2 ir pieejama piecos izmēros, sākot ar ļoti mazu izmēru. Izmērs 21 ar svara diapazonu no 60 līdz 77 kg būs piemērots vieglākiem pilotiem, kuri pieprasa augstāko planējuma kvalitāti apvienojām ar EN B drošību.

 
Lai veiktu iepriekšpasūtīšanu raksti Dzintaram uz [email protected]


Комментариев: 1
    Made by kalichava