SIV 2013

Drošā vidē un pieredzējušas komandas uzraudzībā varēsiet pārbaudīt un saprast gan savas spējas, gan sava ekipējuma robežas un uzvedību sarežģītās situācijās

Dārgie piloti un pilotes...

Tuvojas kārtējais SIV kurss. Kas notiks virs Rīgas HES ūdens krātuves no 22. – 26. Jūlijam.

. Kā arī apgūsiet to kā rīkoties atbilstošā situācijā.

SIV kursu ietvaros tiks praktizēstas dažāda veida spārna sakļaušanās, parašutēšana, spirāles un citi manevri. Kā arī advancētākiem pilotiem būs iespēja spert pirmos soļus akrobātikā.

SIV kurss noteikti būs noderīgs gan jaunajiem pilotiem, gan arī pieredzējušiem pilotiem.

Pilna SIV kursa ietvaros tiek veikti 10 lidojumi. Tiem kas vēlas, var arī vairāk. Kā arī var droši pieteikties uz nepilnu SIV kursu, veicot tikai nepieciešamākos manevrus.

Dalībniekiem: savlaicīgi parūpējieties par ekipējumu un pārlokiet rezerves izpletņus. Kā arī laicīgi parūpējieties lai jums ir divdaļīgās atkabes. Sagatavojiet arī pludiņus rezerves izpletņa konvertam. Un neaizmirtiet uzlādēt savas rācijas, kā arī sagādāt ūdens necaurlaidīgos čeholus rācijām (jeb citu alternatīvu, kā pasargāt rāciju no izmirkšanas). Neplānotas ūdens nosēšanās gadījumā nenožēlosiet, ja līdzi būs paņemts rezerves apģērba komplekts. SIV kursu organizātori parūpēsies par glābšanas vestēm, to skaits gan būs ierobežots. Bet ja būsiet sagādājuši savu glābšanas vesti, tas būs tikai apsveicami!

Cenas:

Pilns kurss – 250 Ls (10 lidojumi)

Viens lidojums – 25 Ls

 









SIV course 2011@Riga HES from Janis Zvirgzdins on Vimeo.


Komentāri: 54
    Made by kalichava