Ramon Morillas uzstāda jaunus augstuma rekordus ar OMEGA 7

3. spetembrī Granadā (Spānija) Ramon Morillas vienā lidojumā uzstādīja 3 pasaules rekordus, lidojot ar ADVANCE OMEGA 7/26 spārnu un PAP VR 200 1400 motoru. Divi rekordi ir laiks, kādā Ramon Morillas p

3. spetembrī Granadā (Spānija) Ramon Morillas vienā lidojumā uzstādīja 3 pasaules rekordus, lidojot ar ADVANCE OMEGA 7/26 spārnu un PAP VR 200 1400 motoru. Divi rekordi ir laiks, kādā Ramon Morillas pacēlās līdz 3000m (25min 45sek) un 6000m (1st 11min 3 sek). Galvenais rekords pēc kā Morillas tiecās bija jauns augstuma rekords lidojot ar paramotoru.
Sasniedzot ~6700m augstumu virs Sierra Nevada kalniem Morillam neizdevās tikt īpaši augstāk, kaut arī motors joprojām darbojās labi. Lai paceltos vel augstāk, bija nepieciešamas labas augšupejošas plūsmas, bet tā kā bija jau pavadīts pietiekami ilgs laiks tādā augstumā/aukstumā Morillas nolēma doties lejā pie augstuma atzīmes 6749m. Morillas nelietoja papildus skābekli. Augšā vējš bija ap 30 mezgliem un lai tiktu atpakaļ, nācās lidot pret vēju at pilnībā izspiestu akseleratoru.
Nolaižoties Purche - Monochil - netālu no Granadas, Morillas bija ļoti noguris, bet laimīgs, jo asniedzis 3 rekordus vienā lidojumā.

Info no:
www.advance.ch/news

http://records.fai.org/claims.asp?id=r



Komentāri: 3
    Made by kalichava