Pirmās reizītes, mmmmmmm......tik labi :)))

Taisam fokusus! :)

Šajā video varēs redzēt, kā pirmo reizi uztaisu Full Stall un SAT. Pēdējo pusgadu biju simtām reižu atskatījies dažādus video un vizualizējis, kā pats taisu Full Stall un SAT šo video varoņu vietā, pie kam vēl salasījos teoriju. Vienīgi mazliet baidījos no Full Stall. Paldies Pēterim par iedrošinājumu. SATs galvā arī bija simtām reižu taisīts atlika tikai to realizēt dzīvē. Paldies Krišam par īsu pārskatu par SATu. Abus trikus dabūju gatavus atvaļinājumā un biju uz papīra pa punktiem uzmetis, kas jāizdara pa atvaļinājumu. Dažādas sīkās, sadzīviskās lietiņas, kas parasti aizmirstas un viens no punktiem bija uztaisīt Full Stall un SATu, ko arī veiksmīgu izpildīju! :D jiiiihaaaa :D

  

UZMANĪBU!

Izlasiet šo tekstu ļoti uzmanīgi!

Šajā jaunumā Jūs redzat izklāstītus akrobātiskos manevrus ar paraplānu. Triku autors un Adrenalins.lv lapas redaktori neuzņemas atbildību par šo jaunumu satura iedarbību uz Jūsu zemapziņu vai vēlmi šādus trikus atkārtot uz savu galvu!

Ņemiet vērā, ka gaisa akrobātiskie triki ar paraplānu ir ekstrēma un bīstama nodarbe! Šis jaunums ir tikai informatīvs materiāls, ko nevar izmantot kā mācību līdzekli.

Lai mazinātu traumu vai negadījumu risku, šādus trikus vislabāk vajag apgūt virs ūdens, ar piemērotu ekipējumu un profesionāla instruktora uzraudzībā rācijas pavadībā!

 


Paragliding
Komentāri: 11
    Made by kalichava