Labākais foto / video šajā gadā

Foto un video konkurss - pieteikumu var iesniegt vēl tikai 7 dienas - līdz 15 decembrim!!!

Papildus jau reklamētajām pilnmetrāzās filmām ikviens pilots vai pilote tiek aicināts piedalīties foto un video konkursā.

1) Foto konkurss - piedalās visas jūsu atsūtītās bildes. Maksimālais atsūtāmo bilžu skaits no vienas personas - 10 gab. Nominācijas būs dažādas  - atkarīgas no bilžu tematikas. Konkursā piedalās visas bildes, kuras esat noķēruši šogad lidojuma laikā vai, kas saistītas ar jums, citiem pilotiem, paraplāniem, paramotoriem un Adrenalīnu.  Lielā tēma visam šim konkursam - "Spilgtākie para - notikumi 2009 gadā". Noteikti būs arī balvas! Informēju, ka šīs bildes izrotās arī mūsu vakaru - visiem būs iespējams tās apskatīt.

2) Video konkurss - arī te būs vairākas nominācijas. Video konkursā automātiski piedalās VISI šajā gadā Adrenalīna mājas lapā publicētie video. Tie kas nav publicēti - ieteicams ātri sataisīt, un var ielikt savu failu vietnē : http://www.failiem.lv/ un atsūtiet info - par to kā iespējams žūrijai  šo failu noskatīties. Šādā veidā jums - kas vēl neesat pabeiguši savus video vai vienkārši neesat tos publicējuši - ir reāla iespēja pārsteigt mūs ar kaut ko nebijušu :)

Bilžu un video linku iesūtīšanas beigu datums - 15 decembris. Visus materiālus sūtiet uz [email protected] Materiāli tiks apkopoti un nodoti augsti cienījamās žūrijas vērtēšanai :)

Lai veicas!
Komentāri: 3
    Made by kalichava