Kluba „Adrenalīns” sezonas noslēguma pirts

Svarīga informācija visiem  pilotiem!

Ikdienas steigā starp dažādiem darbiem, mācībām , ģimenēm, draugiem un lidojumiem , nemanot drīz būs pagājis v

Hei, hei hei ! :)


Svarīga informācija visiem  pilotiem!

Ikdienas steigā starp dažādiem darbiem, mācībām , ģimenēm, draugiem un lidojumiem , nemanot drīz būs pagājis vēl viens gads kluba Adrenalīns dzīvē.  Un tas nozīmē – JĀ! Tieši to – 2010.gada kluba Adrenalīns lidojamā sezona tuvojas beigām. Un līdz ar to – tuvojas iemesls mums visiem  sanākt kopā, paskatīties uz paveikto, padalīties ar pieredzi un iespaidiem un vienkārši jauki pavadīt laiku :)

Un tātad ... lūdzu visiem ierakstīt savos kalendāros, piezīmju blociņos, telefonos, un pat uz sienas, ja vajag :) – kluba „Adrenalīns” sezonas noslēguma PARApasākums notiks 27. novembrī plkst 18:00 kādā jaukā pirtiņā Rīgas tuvumā, respektīvi - Ādažu novadā. karte.


 

Sīkāka informācija noteikti vēl sekos, bet lielos vilcienos vakara plāns būs aptuveni šāds:

  • Atskats uz 2010.gadā paveikto
  • 2010. gada pilotu sasniegumi
  • Pilotu „mednieku stāstiņi”
  • Foto un video konkursa uzvarētāju apbalvošana
  • Iepazīšanās ar jaunajiem pilotiem
  • Veselas divas pirtis - parastā mitrā un karstā baļļa svaigā gaisā
  • Atrakcijas, konkursi un dejas


Dalības maksa:

Kluba pilotiem – bez maksas
Pilotiem un viesiem – 10,00 Ls

Ierašanās ar groziņiem. Uz vietas būs arī mangalis - tā kā ja kāds vēlas kādu šasliku, ceptu desu vai vistas spārniņus, var ņemt droši līdzi un cept :)

Par nakšņošanas iespējām:

Neskatoties uz to, ka noteikti lielāko vakara / nakts daļu mums ies jautri un uz gulēšanu prāts nenesīsies, pret rītu noteikti kāds arī neatteiksies nolikt galvu uz kāda mīksta spilventiņa. Mūsu rīcībā būs neliela telpa, kurā var sagulēt uz matračiem 12 cilvēki.  Pieņemu, ka arī viesību zālē pēc mūzikas apklušanas varētu sagulēt tie, kam nav iebildumu gulēt vienā lielā telpā.

Tiem, kas vēlas atpūsties atsevišķi, no trokšņa un mūzikas norobežotā telpā – būs iespēja pārnakšņot divvietīgos numuriņos blakus esošajā viesu mājā. Numuriņa cena:  20,00 Ls. Jāmin, ka numuriņos var pielikt klāt vēl pa 2 matračiem (vairāk vietas neatļauj), līdz ar to šo pašu summu sadalot uz 4 cilvēkim.

http://www.zimmerfrei.lv/index.php?page=istabas

Pēc lieliskā vakar a pasākuma, viesmīlīgās telpas nākamajā dienā būs jāatstāj līdz plkst 12.

 

Dažādu organizatorisko darbu veikšanai būs nepieciešams zināt aptuveno mūsu skaitu. Līdz ar to, visiem tiem, kas piedalīsies, lūdzu līdz 20.novembrim apstiprināt savu ierašanos vienā vai vairākās personās, informējot arī par to vai paliekat pārnakšņot un kādas būtu preferences - atsevišķā nummuriņā (apmaksā gulētāji) vai kopējā telpā.


Ja kādam ir ieteikumi par šī vakara organizēšanu, pasākumiem - gaidīšu tos uz savu epasta adresi [email protected]
Komentāri: 1
    Made by kalichava