Jaunumi no Kriša

    Kriša apstāsts par to kas un kā.

    Pēc labas liddienas 21. janvārī debesis aizvērās un ieleja aizmiga. Tas pavēra debesis citām nodarbēm :). Izvērsās apkārtnes apskate jeb izbrauciens ar mocīšiem uz visu dienu. Trīs no mums nolēma izmantot dienu balastiskajiem lidojumiem virs ezera lai atstrādātu SIV elementus, bet divi veica apsteigu pa Pokhara-Lakeside vietējām tirgotavām.

    22. janvāris. Mocīši.
    Noīrēt var praktiski visu ko vēlies, bet ja runa par mocīšiem, tad lielākus par 150cc dabūt ir ļoti grūti. Šai satiksmes burzmai un vidēji mazajam ātrumam pilnīgi pietiek – viegli manevrēt un apdzīt lielu Tata vai ar mēbelēm piekrautu traktoru varētu pat ar Riga-12.

    Tā arī notika. Noīrējām mocīšus kas līdzinājās čoperim, baikam vai krosiniekam un devāmies 5 strundu izbraucienā uz blakus ieleju. Serpantīnu ceļi un fonā Anapurnas grēda ar 8000-niekiem. Pasakini skati kas izgaist šeit tik raksturīgajā dūmakā. Devāmies uz pāreju tik tālu līdz sapratām ka tālāk ir strupceļš.
    Principi ir ļoti vienkārši. Pa kreiso pusi, ja var izspraukties-spraucies un protams signalizē. Un viss. Lai gan satiksme liekas sākumā haotiska – tanī valda skaidra kārtība un saprašanās ko veido satiksmes dalībnieki. Sākot ar suni un govi līdz smagā auto vadītājam, neviens nstreso, jo zina ka nonāks savā galapunktā un viss ir pilnīgākajā kārtrībā.


    Made by kalichava