EPSILON 6 no ADVANCE

Ir iznācis jaunais EPSILON 6! Šī ziņa tiek izcelta jaunumos nevis tikai tāpēc, ka ir iznācis kārtējais produkts, bet gan tāpēc, ka ir radīts izcils spārns! Ir pagājuši trīs ar pusi gadu un ADVANCE mūs



   Jaunais EPSILON 6 ir drošības klasē 1-2 (LTF 1-2 = DHV1-2 ) un ir fokusēts uz hobija/vidēja līmeņa pilotiem, kuri patstāvīgi lido termālos apstākļos. Kuriem jau ir pieredze lidot pilotējot aktīvi, ir pieredze ar sakļaušanām un zina kā iziet no situācijām bez pār kompensācijām reaģējot. Šādu līmeni sasniegušiem pilotiem, lidojums ar EPSILON 6 dos patiesu prieku. Turklāt, pateicoties augstajam pasīvās drošības līmenim un stabilitātei, ar šo spārnu var lidot jau talantīgi, strauji augoši jaunie piloti un studenti mierīgos apstāķļos.
   Lidošanas kvalitātes. Kā saka paši ADVANCE, EPSILON 6 ir “harmonizēts” spārns. Tas nozīmē, ka tam nav vājo punktu, jeb īpašību no kurām jāuzmanās. Bremžu gājiens, lidošanas ātrums, planēšanas kvalitāte, ieeja termālī, stūrēšanas precizitāte, reakcija nestandarta situācijās vai turbulencē, knābienu dziļums/ātrums, sakļaušanās noturība, izeja no sakļaušanām un noraušanām – visas šīs īpatnības/reakcijas ir samērīgas un harmoniskas. Tas dod pilotam uzticību spārnam. Tas ir ļoti svarīgi, jo zinot, sajūtot savu spārnu, tu lido droši un paveras lieliskas iespējas sasniegt vairāk. Doties augstāk un tālāk, sasniegt savus rekordus. Jāsaka lidošanas komforts ir lielisks, jo EPSILON 6 lieliski planē ir paredzams un precīzs.
   Jāpiemin, ka AVANCE ir izveidojis tik veiksmīgu profilu, ka lidošanas kvalitāte un akselerētais ātrums ir praktiski tāds pats, kā ADVANCE DHV2 drošības klases spārnam SIGMA 6 (šobrīd ir iznācis uzlabots SIGMA 7), saglabājot EPSILON sērijas drošības līmeni.
   Līdzīgi kā EPSILON 5 arī EPSILON 6 ir paredzēts lidošanai gan brīvajā lidojumā gan motorizētā lidojumā. Ja ir vēlme lidot brīvajā un motorizētajā vai tikai motorizētajā lidojumā, tad ir speciāli brīvie gali ar 2 iekabes vietām (brīvajam un motorizētam lidojumam) un trimeriem, kas līdzsvaroti ar akseleratoru darbojas kā akselerators, mainot spārna profilu, palaižot vaļā aizmugurējās rindas.
   Jauna lieta, kas nebija iepriekšējiem EPSILON sērijas spārniem ir 2-pakāpju akseleratora novilkšanas sistēma un SPI (Speed-Performance Indicator) uz brīvajiem galiem, kas sākotnēji bija OMEGAS klases spārniem tad ieviesti SIGMAS klasē un tagad EPSILON 6.
   Jaunais izcilnieks būs pieejams jau tūlīt – ziemas beigās kad modīsies pavasaris sāksies 2009. gada sezona un gaidītie termāļi - XC pār Latvijas plašumiem. Pieejams 5 krāsu kombinācijās un 4 izmēros – 23, 26, 28 un 31 kvadrātmetrus lieli. Ja ir vēlme redzēt papildus informāciju par EPSILON 6 (krāsas un tehnisko tabulu) un citiem ADVANCE sasniegumiem apmeklējiet. www.advance.ch
EPSILON 6 no ADVANCE 12
Komentāri: 14
    Made by kalichava