Atskats no gada noslēguma balles 2016

Kā jau katru gadu, arī šogad ballē tika noteikts konkrēts dreskods.

Šogad dreskoda tēma bija - "Princešu balle". Piloti, pilotes, topošie piloti un draugi ieradās krāšņās balles kleitās un balle varēja sākties. Pasākums izvērtās ļoti jautrās noskaņās. Žēl tikai, ka daļa pilotu uzskatīja, ka ir pārāki par pārējiem, ignorējot dreskodu un atbraucot tik iesmiet par tiem, kas rūpīgi gatavojās pasākumam, tērējot savu laiku un līdzekļus.

Tomēr kopumā pasākums ļoti izdevies. Oficiālajā daļā tika izrunāts 2016. gada sezonas notikumi, kā arī apspriesti 2017. gada sezonas plānotie pasākumi, braucieni un sacensības. Tika apsveikti jaunie piloti. Jaunie piloti sagatavoja instruktoriem super foršu un noderīgu dāvanu - "lazy bag" (BILDE), lai būtu vieglāk vadīt studentus caur rāciju un nebūtu lieki jāloka kaklus. Paldies Jums par šo superīgo dāvanu. Oficiālajā daļā tika godināti arī piloti un palīgi, kas ļoti palīdzējuši lidošanas darbos uz lidlauka un ne tikai.
Tika sveikts konkursa "STĀSTI 2016" uzvarētājs - Dzintars Reiniks.
Tika sveikts XC sacensību "Indija XC Kauss Latvija 2016" uzvarētājs - Jānis Kucenko.
Kā arī žūrija izvēlējās 3 labākos dreskoda izcilniekus - Kasparu Āboliņu, Vladimirosu Popovu un Dzintaru Reiniku.

Neoficiālajā daļā tika baudīti pirts, baseina un aukstā āliņģa prieki. Vakars tika pavadīts jautrās un interesantās sarunās pie gardām uzkodām un dzērieniem.
Princešu saiets 2016 5
Adrenalins Balle 2016 30
Komentāri: 3
    Made by kalichava