Ainavas, termāļi un trakulības Staļģenē

Svētdiena un lielisks laiks. Viena komanda min ierasto taciņu uz Krustpili, lai tiektos uz maršrutu lidojumiem, bet otra komanda viesojas Staļģenē.

Atbrauca daudz pilotu un vinča vilka neapstājusies un vieta tik skaista vieta.

Es kā kavētājs no kristībām un viesu galda izvēlējos tuvāko galamērķi, lai nokļūtu gaisā, un ne velti. Zinot par saimniecisko zemgaliešu gādībā ziedošajiem rapšu laukiem un iekoptajiem tīrumiem, bez šaubām paņēmu līdzi motoru. Kā dzirdēju pa dienu termāļi bija gan spēcīgi un tandēmam nācās pēc pus stundas nolaisties, jo pasažierim "apnika" lidot un citiem spārni gaisā aplaudēja. Termāļi pievakarē likās mierā un varēja sākties dažas trakulības uz precizitāti!

Kad tandēmi izlidināti un piloti uzvinčoti, Mārtiņš kērās pie lielās helikopterēšanās. Nu patīk tā lieta viņam - kā vilciņš virpuļoja ar oranžo paraplānu Garuda un smaidīja kā 1000 ķīnieši. Jauns un traks :) Raugiet video.

Noteikti tur atgriezīsimies. Lidojot tur var acis izskatīt, cik skaistas ainavas. Vienīgais glābiņš ir motors uz muguras un mierīgs vakars ar krītošo gaismu un pilna bāka.

Pateicamies Anatolijam par gādību un viesmīlību!

Kriš

Stāstiet kā gāja termāļos un kā Krustpilī XC?


Ainavas, termāļi un trakulības Staļģenē 24
Stalgene Helico training
Komentāri: 19
    Made by kalichava