ADVANCE SUCCESS 4: drošība un komforts vispirms

Jaunā SUCCESS 4 iekare ir kas vairāk kā tikai jauns papildinājums SUCCESS iekaru ģimenei: tai ir izcils drošības līmenis – tālu pārsniedz vispārējos sertifikācijas kritērijus, kas padara to īpašu.

Šai iekarei ir ideāla sēdvietas ģeometrija un stilistiski tīrs siluets. Tā ir ieteicama tiem atpūtas un distanču pilotiem, kuri novērtē lidojuma komfortu apvienojumā ar zemu aerodinamisko pretestību.




Trīs protektori maksimālai drošībai

SUCCESS 4 drošība sasniedz jaunas virsotnes: galvenais aizsargs sniedzas krietni augstāk par muguras lejas daļu. No turienes turpinās vēl viens putu aizsargs, kas nosedz muguras vidusdaļu līdz pleciem. Pirmo reizi sānu triecienu aizsargi no vācu aizsargu ražotāja SAS-TEC ir iekļauti dizainā.

 

Ideāla sēdvietas ģeometrija

Iekares SUCCESS 4 galvenais stūrakmens ir maksimāls lidojuma komforts. Izmantojot jaunākās 3D izstrādes metodes, ADVANCE ir radījuši iekari, kura saskan ar cilvēka ķermeni ergonomiskā pilnībā. Divi putu aizsargi un pazīstamais ADVANCE komfortablais putu atbalsts ne tikai jostas vietai, bet visai mugurai nodrošinās drošu un ērtu sēdēšanu visu lidojumu laiku.

 

Pielāgotas kontūras ideālai aerodinamikai

SUCCESS 4 ir ārkārtīgi kompaktas formas un slaida silueta iekare ar visu to, ka tajā iekļauti papildus divi muguras protektori. Iekares svars ir tikai 3,9 kg un tās gludās formas garantē tīru aerodinamiku.

 

Multi-kambaru putu protektors

SUCCESS 4 ir 2 multi-kambaru protektori, kas nodrošina kontrolētu gaisa izeju, nodrošinot labāko iespējamo drošības sniegumu. Galvenais protektors (LTF 91/09) stiepjas uz augšu no muguras lejasdaļas. Papildus protektora aizsardzība turpinās līdz krūšu kurvja daļai. Šo protektoru var viegli izņemt laukā, lai palielinātu aizmugurējās kabatas telpu.


SAS-TEC sānu protektori

Divi elastīgi mīksto putu sānu aizsargi no vācu augstākās kvalitātes aizsargu ražotāja SAS-TEC radīti, lai aizsargātu iegurni no tiešiem sānu triecieniem. Šie SAS-TEC protektori ir izņemami un nomaināmi.



Līdzsvarotā-lenču-sistēma

Līdzsvarotās-lenču-sistēmas regulēšanas atbalsta princips padara pilotam vieglu atlaišanos iekarē pēc pacelšanās gaisā un palīdz atkal nokļūt sēdus pozīcijā pirms piezemēšanās.


Pazīstamā 2-sprādžu saslēgšanās sistēma

Tikai ar divām sprādzēm var droši aiztaisīt ADVANCE iekares kājas un krūšu lences. Drošā-T-funkcija - viegli redzēt, viegli aizvērt, viegli pārbaudīt.


Vienkāršā savienošanas sistēma

SUCCESS 4 iekarei ir vienkāršās savienošanas sistēma. Iekrāsotās atzīmes uz iekares karabīņu cilpām padara sakabināšanos ar ADVANCE paraplānu vienkāršu, ja uz tā brīvajiem galiem arī ir vienkāršās savienošanas atzīmes.


INSTRUKCIJA

PAMĀCĪBA

PREZENTĀCIJA

Lai uzzinātu vairāk, raksti Dzintaram uz: [email protected]


Advance Success 4 (Paraglider Harness Review)
Komentāri: 1
    Made by kalichava