4. jūlijā Madona aicina uz aviatoru tusiņu!

Tiekamies nākamo sestdien, 4. jūlijā Degumniekos! Uz lidojošo objektu tusiņu, ballīti kurš un kura notiks Degumnieku lidlaukā, kas pie Lubāna ezera tiek aicināts ikviens spārnotais.

Sveikiņi, kolēģi paraplānu piloti! Tiekamies nākamo sestdien, 4. jūlijā Degumniekos!

Uz lidojošo objektu tusiņu, ballīti kurš un kura notiks Degumnieku lidlaukā, kas pie Lubāna ezera tiek aicināts ikviens spārnotais, kuru austrumu vējš nav aiznesis pārāk tālu uz rietumiem! Pasākuma organizatori, Ošupes pagasta padome, kas Madonas novadā, ir parūpējusies par plašu aviācijas un kultūras programmu, kurā mēs, paraplanieristi esam uzaicināti, lai kuplinātu šo pasākumu. Paldies organizatoriem par to! Paldies arī par labvēlīgo laiku kas būs! J

Improvizētās paramotoristu veiklības sacensībās, būs iespēja parādīt savus spārnus visās vai kādā no četrām disciplīnām. Zaudētāju nebūs! Skatītāju gan būs daudz! Domāju, ka lielākā daļa paramotoristu nav pārliecināti par savu meistarību dalībai sacensībās. Arī es! Neiespringsim uz sportiskiem sasniegumiem gaisā. Tos mēs demonstrēsim nākamreiz, 11.un 12. jūlijā, Cēsu lidlaukā. Šis ir retais gadījums, kad mēs esam vnk gaidīti mākslinieki!

Aicinām līdzi radus draugus draudzenes un paziņas, kuri mūs redzējuši tikai pārlidojam pāri žogam! Informāciju pilotiem, kas plāno piedalīties Degumnieku pasākumā ielieku paraglidingforumā un sūtu man pieejamajos e-pastos.

Uz redzīti!

 

Organizatoru vārdā

Māris Cesvainē


Komentāri: 3
    Made by kalichava